Switch to full style
Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Molim preporuku za priv. urologa i uzv testisa

13 svi 2009, 13:30

Danas sam totalno sluđena došla iz Klaićeve, nemam nažalost sada vremena pisati detalje, ali molim vas preporuku gdje bi bilo najbolje da odemo privatno na pregled testisa (testis šeta a sumnja se i na kilu...) i da napravimo ultrazvuk tog dijela.

Hvala!

Re: Molim preporuku za priv. urologa i uzv testisa

13 svi 2009, 13:31

ja za privatno trenutno neznam ,ali znam da baš u klaićevu i na rebro šalju djecu s takvim problemima,imamo friško iskustvo,ali nije rađen uzv

13 svi 2009, 14:51

Mi smo bili u klaićevoj na operaciji. U tijeku dijagnostike, morali smo napraviti uzv, pa smo kako se tamo malo dulje trebalo čekati na UZV, a ja sam htjela to obaviti prije mora za svaki slučaj otišli na UZV u Polikliniku Helena (privatno).
Mi smo radili UZV jer nije bila sasvim jasna slika.

13 svi 2009, 16:51

Mi radi toga hodamo u Klaićevu više od 6 mjeseci.
Prvo mu je jedan doktor postavio dijagnozu preponska kila i da mora na operaciju, pa smo obavili što je trebalo (bez UZV-a, to nam nitko nije sugerirao).
I primili malca, mi noćima ne spavali, u komi jer će na operaciju kako to već ide.....i onda ga na pregledu pred samu op. jedan drugi doktor vrati doma (na naše oduševljenje) jer da ipak nije siguran u dijagnozu, da je možda samo testis koji šeta pa radi oteklinu u preponi i da bi on čekao.

Super, mi otišli doma i dolazili se kontrolirati svakih mjesec, dva kako nam je koji put rekao.......prije tri mjeseca smo sami pitali da li treba na UZV pa nam je rekao da to u ovom slučaju ništa ne govori i da ne treba.

I danas opet na kontroli, veli da ipak sada misli da mora na operaiciju i pita nas da li smo radili UZV!!!??? Nismo, rekli ste da ne treba....e pa ipak treba i to on želi da bude napravljeno baš u Klaićevoj, ne negdje drugdje. OK.

Nazovem ja kad smo došli doma (nisam tamo izravno jer je mali već bio lud od čekanja, prije toga smo bili na kontroli željeza...) i veli mi žena - sredina 7. mjeseca :angry

E tu sam pukla totalno..............sutra ću ga nazvati i reći da ćemo ipak napraviti privatno, najgore mi je sad sve to odugovlačiti i čekati do debelog ljeta da se išta napravi.

Kris, prvo sam se i sjetila Helene, frendica ide tamo s malom i zadovoljni su.

14 svi 2009, 12:01

cvitkovicka u heleni je trenutacno najbolja za privatnu djecju urologiju.

15 svi 2009, 08:44

Evo sad sam vidjela o cemu se radi i zasto spominjes operaciju. Kosti su operisane preponske kile obostrano, i na kontroli nakon operacije kazu postoji sumnja da desni testis seta, moguce da je od straha od pregleda, oni u toj dobi ne saradjuju na pregledu, neka obratim paznju kod kuce kad je opusten da sama pogledam, i nazalost vidim da su u pravu, i mi cemo morati na operaciju, sada pocetkom juna idemo na jos jedan pregled i tada ce mu sigurno i zakazati operaciju. Nama je hirurg objasnio da je to stvar koju kod djecaka koji prodju starosnu granicu od 2 godine treba rjesavati sto prije(idealno je prije 2. godine) jer testisima ne odgovara ta visa temperatura tijela koju trpe kad nisu na mjestu i da to moze izazvati probleme sa sterilitetom kasnije, a da je sama operacija rutinska,i da nemamo razloga za brigu. I sad mu vjerujem i prilicno sam smirena po tom pitanju, a kad mi je istu stvar objasnjavao za prvu operaciju, e tada nisam dva mjeseca normalno niti spavala niti jela. Tako da pokusaj racionalno razmisljati, to je jednostavno nesto sto morate napravit, samo da T bude zdrav potpuno za operaciju i nema mjesta brizi. :kiss

15 svi 2009, 16:16

Bili smo privatno na pregledu i hdB ipak za sada nam ne preporučuju operaciju :joy

15 svi 2009, 16:28

super,super! :zivili

15 svi 2009, 23:28

Super :joy :joy :joy
Odgovori