Switch to full style
Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Polomismo prednje trajne zube :-(

23 svi 2009, 13:41

Evo jos uvjek se tresem.
Pao je sa bicikla i polomio prva dva prednja trajna zuba. Slikali smo odma, koren je dobar, nije blizu pulpe al zubu odose estetski katastrofa.
Jovan je sav potresen i place. Sad moramo malo sacekati par dana pa idemo staviti plombe . :(
Jel neko imao slicno iskustvo

Re: Polomismo prednje trajne zube :-(

23 svi 2009, 13:46

Ja sam sa deset godina isto pala sa bicikla i polomila jedinicu,dobar zubar i napravi dobro,mora se mijenjati ,ja svake otprilike 2 god. promijenim i ok,
jadnicak mali sigurno je prestrasen

23 svi 2009, 14:39

Ja vam samo šaljem :hug jer vam konkretnim savjetom ne mogu pomoći (mi smo samo polomili mliječni zub).

23 svi 2009, 15:20

I moja H. je polomila jedinicu, redovito mijenja i nije strasno. Znam kako je to strasno za njega :kiss , a ni tebi nije lako :hug

23 svi 2009, 16:08

Od moje prijateljice sin slomio gornju jedinicu, zubar mu je zalijepio natrag i nije spominjao mijenjanje, samo prvih dana nije smio jesti cvrstu hranu. Nadam se da ce vam proci sto bezbolnije :(

23 svi 2009, 18:59

joj jovan, dusa mala :kiss I ja sam u osnovnoj skoli polomila jedinicu, a plomba ovisi koliko je dobar ljecnik. valjda. prvi put mi je trajala par godina, pa jedna godina, pa jedno 10 godina. sada vec dugo secem sa polomljenim zubom :oops:

24 svi 2009, 10:51

:hug:

24 svi 2009, 12:08

uh grozno :hug
Odgovori