Switch to full style
Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

temperatura!!!!!!!!!!!

16 lip 2009, 23:37

Ovako, prvi put smo dobili temp, pa se mama prepala... pia je već par dana nervozna, posebice navečer, al danas popodne mi se nakon popodnevnog spavanja probudila sva čudna, malaxala, crvenih očiju i topla. Mjerila fibru, u guzi, 39! :shock:
Inače, nema nikakve druge simptome, ne kašlje, ne šmrca, a i bili na pregledu pred par dana, gledala joj je i uši, sve bilo ok. Jel može fibra bit od zubača, jer slini kao mali pasić, posebice zadnjih dana, počela se buditi noću... Uzimamo eferalgan, a ako bi fibra rasla unutar 4 sata, što onda, kupka???

Re: temperatura!!!!!!!!!!!

16 lip 2009, 23:44

Moju sam N uvijek kupala kad bi imala visoku temperaturu...39 u guzi i nije tako visoko, no ako ne pada možeš ju okupati. Koliko je Pia stara?

Idem ti malo potražiti o skidanju temperature...ima tu i puno boljih savjeta od ovih mojih...

16 lip 2009, 23:46

MON je napisao/la:Moju sam N uvijek kupala kad bi imala visoku temperaturu...39 u guzi i nije tako visoko, no ako ne pada možeš ju okupati. Koliko je Pia stara?

Idem ti malo potražiti o skidanju temperature...ima tu i puno boljih savjeta od ovih mojih...

Skoro 7,5 mjeseci... joooooooooooj, ja bi da su zubi...

16 lip 2009, 23:51

Moguce da su zubi ali tocan odgovor bi ti dao nalaz CRP-ja iz krvi (mozes napraviti u svakom laboratoriju). Ako na paracetamolu temp. ne pada i ja bih je stavila u kadu, temp. samo dva stupnja niza, recimo 37. Jesi li joj dala cepic ili sirup?

16 lip 2009, 23:56

Evo malo o temperaturi i skidanju iste

viewtopic.php?f=41&t=49100

Kad si dala eferalgin? I kad ste zadnji put mjerili temperaturu? Jel pada?

17 lip 2009, 00:30

Dala efer u 6, pa opet u 22 30. Sad mjerila temp na ušni, 37! Znači pada, ona spava, ujutro ću do ped, ona ima lab u ordinaciji! Večeras ću ju opet provjeravati!! Cure, hvala vam!

17 lip 2009, 00:32

Ok, dobar plan :dada

Želim vam mirnu noć :kiss

17 lip 2009, 00:33

Thx MON za topic, baš sam to bila gledala! :dada

17 lip 2009, 00:34

MON je napisao/la:Ok, dobar plan :dada

Želim vam mirnu noć :kiss

Thx, iskreno se nadam, već sam zombi...

17 lip 2009, 00:36

Dok pada dobro je. Znas da ispod 38.5 u guzi ne trebas skidati temp. Tek ako poraste preko toga.

17 lip 2009, 10:01

tanjabb je napisao/la:Dok pada dobro je. Znas da ispod 38.5 u guzi ne trebas skidati temp. Tek ako poraste preko toga.

Tako je i bilo, 3 čepića kad je temp u guzi narasla na 39 u guzi. Jel tko zna za mjerenje temp u uhu, jel to kao pazuh?

17 lip 2009, 15:20

Kod nas je u uhu malo visa temp. nego pod rukom.

17 lip 2009, 23:14

Znači, u biti bi to bilo kao mjerenje u guzi???
Btw, bili kod peda, viroza je , radili nalaz krvi, tak da samo voda i skidanje temp, danas smo opet imali 39 :( !
Odgovori