Switch to full style
Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

temperatura nakon opce anestezije

18 lip 2009, 22:55

Probala sam, ali ne mogu naci konkretan odgovor.
Necak mi je danas imao prvu u nizu opeacija. Operiran je na Rebru pod opcom anestezijom. Zahvat je trajao kratko - okok 45 minuta. Budjenje je bilo strasno. Doktor kaze da je sve proslo u redu, ali on ima temepraturu od kad se vratio iz sale. Naravno, doktora nema, sestre nece dati neku konkretnu informaciju. Da li je moguce da je temperatura posljedica anestezije?

Re: temperatura nakon opce anestezije

18 lip 2009, 23:03

Blago povišenu ili visoku?
Dal pije dovoljno vode?

18 lip 2009, 23:06

moguće je. davno, davno, nakon operacije krajnika moju seku su jedva probudili, a onda je par dana imala temperaturu do 40 i bila u bunilu. nisu znali točno zašto, valjda zbog anestezije. danas vjerojatno imaju moderniju kemiju pa vjerujem da će se tvoj nećak brzo oporaviti.

18 lip 2009, 23:08

Oko 38.
Pio je, sestra mi kaze dosta, jer nije smio jesti. On je beba, nema ni 8 mjeseci, iskljucivo dojena, operirana su mu crijeva.
A nocas ce biti sam, za moju sestru nema mjesta u bolnici. Nemam pojma kako ce to biti sa hranjenjem. Boze, bas se brinem...

18 lip 2009, 23:11

ancica je napisao/la:On je beba, nema ni 8 mjeseci, iskljucivo dojena, operirana su mu crijeva.
A nocas ce biti sam, za moju sestru nema mjesta u bolnici.

O Bože..strasno :place ... Mogu si mislit kak vam je svima tesko :hug
Nadam se da ce sve bit u redu :hug
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

18 lip 2009, 23:16

srce malo :luv
drzim fige da sve bude u redu :)
a glede pitanja - i moj maleni (6,5 g) je nakon nedavne operacije u opcoj anesteziji imao temperaturu, oko 38. receno mi je da je to normalno.
ali nije to dugo trajalo - od budjenja i dolaska u sobu oko 13 sati pa do predvecer. onda je vec sve bilo ok :) . to i vama zelim :)

18 lip 2009, 23:17

:shock: Nek joj nađu barem stolac, svaka majka bi bez frke prosjedila noć uz tako malu bebu :place
Mi smo nedavno vadili krajnike, nije imao temperaturu, ali su sestre dolazile mjeriti i napomenule da je malo povisena uobicajena nakon op.

18 lip 2009, 23:25

Dobro, tjesi me da je normalno da je temperatura povisena. Samo da prodje bez komplikacija...
A sto se bolnice i inog tice... "iznimno su joj dopustili", jer je beba mala i dojena da ostane dok ga ne uspava i da ujutro dodje kad hoce (inace se moze tek od 9). Ne znam sta bih rekla...

18 lip 2009, 23:27

baš mi je teško to čitati :hug

nadam se da će već u toku noći temp. pasti.

18 lip 2009, 23:39

Rachica je napisao/la:baš mi je teško to čitati :hug

nadam se da će već u toku noći temp. pasti.

X :hug

19 lip 2009, 01:21

Od mene zagrljaj podrske. :hug

Jako se naljutim svaki put kad mami ne daju da ostane sa detetom u bolnici. :svadja

Drzim palceve da sve prodje dobro. :mah

19 lip 2009, 07:39

:hug mami
znam kroz sta prolazi.
mog V. su nakon prve operacije jedva probudili, isto je taj dan i noc imao blago povisenu temperatiru.
samo bi joj porucila nek se drzi

19 lip 2009, 10:08

:mah
kako je seka, kako necak?
jel bolje?

19 lip 2009, 11:48

uh, sve je dobro proslo. Temperaturu jutros vise nema, trebli bi danas kuci. Imali su problem nocas jer je bio gladan i budio se, a na bocicu dobije histerican napad - uopce nije htio jesti. Seka je od jutros s njim, sad se malo smirila.
Hvala vam svima na podrsci.

19 lip 2009, 11:54

:ljubav

19 lip 2009, 12:56

Krenule su mi suze... ne razumijem te doktore, sestre, bolnicka pravila po kojima mama ne moze ostati uz dojenu bebu preko noci. vjerujem da bi i na podu uz krevet sjedila ako treba, ne treba joj ni stolica.
Drago mi je citati da je sve bolje danas :hug

19 lip 2009, 13:20

Nek je proslo i nek sto pre dodju kuci. :mah

19 lip 2009, 13:36

zlato malo...:hug

19 lip 2009, 18:54

:ljubav Super da je prošlo.
Odgovori