Switch to full style
Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

plava nogica

30 srp 2009, 18:20

moj sin će za tjedan dana napunit 3mj...sve je s njim u redu,jako se voli nosit pa sam mu kupila chiccov kangeroo,čim sam ga stavila unutra nije bio ni 2-3min nogice su mu poplavile i poflekavile,onak nekak na narančasto...već mu se to jednom desilo kad ga je čuvao stric,a na to mi je šogorica rekla da mu je valjda stisnuo koju žilicu :conf ...
ne znam dal da ga stvaljam više unutra ili kaj?
jeli koja imala takav sličan slučaj?unaprijed zahvalna :kiss

Re: plava nogica

30 srp 2009, 18:46

ja ga nikako ne bi više stavljala. ako mu je ostala plava boja zbog tako kratkog nedostatka cirkulacije ne bi bilo loše odvest ga da pedijatar baci pogled.

30 srp 2009, 19:02

eli je napisao/la:ja ga nikako ne bi više stavljala. ako mu je ostala plava boja zbog tako kratkog nedostatka cirkulacije ne bi bilo loše odvest ga da pedijatar baci pogled.

Potpisujem.

31 srp 2009, 14:58

i ja bi spomenula pedijatru

31 srp 2009, 15:56

danas sam ga bila stavila nanati na bok jer mu je glavica malo zaležana i bila mu rukica poplavila,čim sam ju izvukla ispod njega-dobila je normalnu boju...nisam nigdje čula za tak nešto i sad me je baš strah...pedica mi je na godišnjem,a mjenja ju neki dr.opće prakse...glupo mi ić na hitnu jer im nemam kaj pokazat,a ovaj dr.blago rečeno-nema pojma...

31 srp 2009, 16:03

nama se je isto dešavalo kad je bio manji. ako nakon što poplavi, makneš stvar, ruku, tkaninu koja ga žulja - noga poprimi normalnu boju - nema brige.

ja sam malog u panici vodila doktoru, a on mi se smijao :roll: s riječima "gospođo, zaustavili ste bebi cirkulaciju držeći ga ispod ramena" :dunno
Odgovori