Switch to full style
Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Promuklost

07 ruj 2009, 13:47

Evo o čemu se radi; G. je već tjedan dana promukao i samo to, ne kiše, ne kašlje, ne šmrca, nema temperaturu,a sve je počelo prošlog ponedjeljka kada se popodne probudio i počeo promuklo govoriti i to je trajalo nekih 2 sata i prestalo i tako svaki dan do petka kad je cijeli dan promuklo govorio. Najgore je poslije spavanja kada nekih 10-tak minuta uopće ne može pričati nego šapće.. Plače "normalno", bez promuklosti.
Predpostavljam da bi se moglo raditi o alergiji, ali opet si mislim pa valjda bi šmrcao, kihao, kašljao, ne znam, nešto..
Ima li netko slično iskustvo?
Ne znam šta da radim, idem pedijatrici ili ne? :dunno

Re: Promuklost

08 ruj 2009, 08:39

Ne znam ti pomoći, ali pitala bih pedijatra.
Ipak predugo traje.

08 ruj 2009, 12:12

Pa prošli tjedan sam zvala pedijatricu i rekla je da to nije ništa jer nema temp., ne kašlje, kiše i da ne moramo dolaziti :conf , ali ipak to sad već predugo traje..

09 ruj 2009, 10:33

da, predugo traje.
nasa beba ostaje promukao kako se glasno dere, ali to kod njega prolazi nakon 1 dan.

09 ruj 2009, 11:07

mama zry-jeste išli doktoru?Sad su me curke zabrinule jer i moj T.je promukao već...pa gotovo mjesec :conf
Ja sve kontam, proći će samo od sebe....previše je glasan...ali evo jutros se nekoliko puta zakašljao.Hajd javi šta ti je pedić rekao :mah

09 ruj 2009, 13:44

evo sad zvala pedijatricu i rekla neka mu samo dam Fenistila 6 kapi, a meni je glupo kljukati ga kortikosteroidima samo zbog toga..
ne znam više šta da radim :roll:

09 ruj 2009, 14:22

Fenistil nije kortikosteroid :dunno

10 ruj 2009, 10:23

Moj je često promukao,te je rekla pedijatrica da ako nema temp. samo ga inhalirati.Morat čemo kupiti inhalator.

DiI :srca
Odgovori