Switch to full style
Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

hemeroidi???

11 ruj 2009, 23:39

Zmaj (2g i 9mj) u zadnje vrime kaka tvrdo. Ponekad priskoči jedan dan, pa onda nadoknadi i slijedeći dan se pokaka najmanje jednom. Ima sigurno tjedan dana da na papiru ne ostane ništa, dakle stvarno je tvrdo. Kaka je i jučer i danas, al je danas još 2 puta odlazija i duže ostaja (ide sa igračkama i igra se :roll:), a nije se pokaka.
Još imamo noćnu pelenu (zbog mlika koje pije kasnije navečer i rano ujutro) i kad sam mu je stavljala, kolpalo me! :strah Na dupetu kao da je nešto. Zadebljanje. Malo natečenije, al malo, i modrije od okolnog tkiva. Izgleda baš ka hemeroid. Kaže da ne boli. Malo sam mu hladnom mokrom blazinicom prešla područje i namazala kremicu za guzu pokušavajući lagano staviti dio i unutra- al nije išlo, a ja nisam tila pritiskat. :strah
Sutra ću mu ukinit sireve, čokoladu, pojačat vodu, jogurte (koje uvik pije, al npr. dat mu koji probiotik ili bioaktiv) i skuvat juhicu od ribe.
Šta još? Da odma otrčim u doktora? Mislim da ne triba, al opet, ne bi tila da ispadne da sam morala reagirati a nisam. :dunno

Re: hemeroidi???

12 ruj 2009, 07:19

Ja sam uvijek za to da se sve što izgleda sumnjivo treba kontrolirati.Moj sin također ima tvrdu stolicu(9 mj.)iako već jede kuhano,nekoliko puta sam mu pronašla par kapi krvi u stolici i uzdržavao se od kakanja(čak je znao i zaplakati)...meni je to bilo dovoljno da odem doktoru...doktor je rekao da nije ništa strašno,vjerovatno hemeroid,i dao nam je sirupić za lakše kakanje.Ne dajem mu ga non-stop već kad stolica izostane dan-dva.Uvijek sam za to da se ode stručnoj osobi,pogotovo kad je riječ o djetetu,mirnija sam

12 ruj 2009, 22:07

uvedi pod svakodnevno neki probiotik ,npr acidosalus od marinalaba ili slican od twinlaba, lifetime..

12 ruj 2009, 23:43

Nisam vam javila... već tu noć kad sam mu minjala pelenu, sam ćirnila, puna straha, šta se događa, al guza je bila (i još uvik je :klanja Bogu fala) u najboljem redu! Nastavija je kakati po starome, malo tvrđe, al svaki dan. Valjda je to bilo taj tren od naprezanja. :dunno
Puno fala cure!
(a ovo, Dobri andjeo, šta pišeš, je iz ljekarne? tekuće?)
Odgovori