Switch to full style
Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

jedno kratko pitanje o kakanju?

14 sij 2010, 22:57

Marin ima neko vrijeme (otkad je počeo jesti nakon štrajkanja) kaka po 4 puta dnevno cca.
Sve okej i normalno.
Jel to ikakav razlog za brigu :oops:

Re: jedno kratko pitanje o kakanju?

14 sij 2010, 23:01

nije. ako nije premeko ili posebno smrdljivo.
očito mu se crijeva opet trebaju naviknuti na veću količinu hrane.

14 sij 2010, 23:26

Isto dijelim mišljenje da nema razloga za brigu , pogotovo ako je sa djetetom sve OK.
P. zna nekad kakati 3-4 puta na dan , pa se pitam , tako mala curica , gdje joj to sve stane. :mrgreen

14 sij 2010, 23:27

hvala, cure. Znam da zvučim paranoično, al imam osjećaj da je non stop na WCu. :mrgreen

15 sij 2010, 00:13

Moja Laura koja neštrajka glađu isto zna po 3-4 pota ić kakati i to u sat vremena.

15 sij 2010, 00:27

jaja je napisao/la:Moja Laura koja neštrajka glađu isto zna po 3-4 pota ić kakati i to u sat vremena.

da, tako i on. Dodje iz vrtića, presvuće se i ide kakat, opere ruke :mrgreen , sjedne jesti, ide kakat, opere ruke, sjedne jesti..i tako nekoliko puta...

15 sij 2010, 07:29

ima dana kad i J tako radi, imam osjećaj da furt kaka. ali ja mislim da je to zato kaj on nema mira odsjediti na wc-u i pokakati se do kraja, nego valjda nekak na pol obavi, pa mu je za 5 min opet sila. a stolica normalna, nije proljev. :dunno

15 sij 2010, 09:17

Mi spadamo isto u kakalice :oops:
3 puta na dan je minimum... :dunno

15 sij 2010, 10:53

Oooo i K je kakalica ,3-4 puta dnevno je minimum ,tj čim nekaj stavi u usta obavezno, plus još i ovak.Al ona kaka tak oduvijek.S njom nekam ići :drink

15 sij 2010, 12:43

Tak je i moja malena znala kakati po 4-5puta na dan.
I ja sam se bila zabrinula al nakon nekog vremena je prešlo u normalu.
Dok je djete u redu tipa da nije proljev da normalno jede i pije nemoj se brinut.

15 sij 2010, 16:23

Buhtlica je napisao/la:ima dana kad i J tako radi, imam osjećaj da furt kaka. ali ja mislim da je to zato kaj on nema mira odsjediti na wc-u i pokakati se do kraja, nego valjda nekak na pol obavi, pa mu je za 5 min opet sila. a stolica normalna, nije proljev. :dunno

ovako i kod nas - kao da nema zivaca sjediti duze od minutu-dvije
Odgovori