Switch to full style
Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

UHO BOLI - SEZONA KUPANJA???!!!

09 srp 2010, 11:12

Trebala bih drugo misljenje osobito mama čija djeca non-stop(gotovo svakodnevno) po ljeti borave na kupanju kako izbjegavaju probleme sa usima.Moji su "osuđeni" na bazen(iako je evo kcer trenutno na moru i javlja da ima isti problem) i onda je to skakanje i ronjenje - najmanje plivanje,i onda za posljedicu imamo-probleme sa usima,je prolazi to bez antibiotika,samo sa kapima,ali brine me sto mi konstantno prijavljuju tu bol u uhu.I sad mene zanima je li to povezano sa uzimanjem daha/izdisanjem prilikom skakanja/ronjenja ima li tu nekih pravila,jer kako onda funkcioniraju ovi sto treniraju plivanje i skokove u vodu?Probali smo sa cepicima,ali nije islo-stvaraju neugodu :roll . Ima li netko slicna iskustva ili mozda brzopotezna rjesenja,kako ste stale s tim MAME DALMATINKE? :mah

Re: UHO BOLI - SEZONA KUPANJA???!!!

09 srp 2010, 11:46

Obavezno nakon izlaska iz vode dobro obrisati uši. Ne dati da se moči kosa ako puše vitar! I, ipak bi zgodno imati čepiće za uši. Moja se Sara cilu jednu sezonu kupala s njima, jer je imala česte i bolne upale.

Ne znam kakve si imala, mi smo imali neke mekane, lipe za vidit. Baš su bili ugodni.

09 srp 2010, 11:56

Evo A je na kapima, zbog početne upale uha, a prijateljica joj je čak na Sumamedu. Non stop rone, more u ušima, stalno mokra glava - sve to uzrokuje upale uha. Dr je rekla bez kupanja par dana, a isto je spominjala i čepiće za uši.

09 srp 2010, 12:30

Ako su upale u pitanu, zabrani ronjenje.
Inače uši mogu gadno bolit od samog skakanja u vodu,
bez upale, čisto od nagle prmjene tlaka u ušima.

09 srp 2010, 14:28

:kiss znaci potraga za cepicima :mah
Odgovori