Switch to full style
Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

prozvakao flomaster

20 stu 2010, 15:16

dakle malac je krisom dohvatio flomaster i uspio ga zubicima otvorit i zagrist u tintu.naravno isarao je jezik i zubice. sto da radim? kako ga ocistit? sta mu moze bit?
podojila sam ga odmah al me sad strasno strah

Re: prozvakao flomaster

20 stu 2010, 15:53

sto toliko vas je vidilo a nitko nema nikakvog savjeta ili bar utjehu? :conf

20 stu 2010, 15:57

pa ako si isprala ok je. ako ti moze posluzit za utjehu i moje su imala doticaj sa flomicem i evo nije im nista. zdrave i zive.

20 stu 2010, 16:01

ja sam vidjela, i gledam hoće li se barem netko javiti.
jer, iskreno, nemam pojma!

ne vjerujem da je sad to neka prevelika količina da bi moglo biti toksično, super što je odmah dojio, jer i da je progutao nešto sa slinom, mlijeko je razrijedilo.
ali, strah me je reći "ma ne brini, bit će sve ok", jer ako ne bude, šta onda? a ja sam paničar po prirodi i ne ide mi baš tješenje drugih.
bolje bih ti rekla budi na oprezu, ili trk u bolnicu :lol iako ovako gledajući sa strane, nema potrebe za tim.

ma evo ti samo :hug
pratim i nadam se da mu to ne može naškodit

20 stu 2010, 16:34

i M je to napravio, oprala sam mu koliko sam mogla mokrom maramicom usta i jezik, uvalila cicu i sve :5
mislim da nemas brige :mah

20 stu 2010, 16:36

sta je moj sve do sada pojeo, ukljucujuci flomastere, gumbe s daljinskog, grafitne olovke, papir, lisce, zemlju, smece s poda koje god vrste zelis... nis mu nije. No sikiriki.

20 stu 2010, 19:19

e sad mi je vec lakse. ma lako za zemlju al kad sam mu vidila zeleni jezik (ko kad se one bombone pojedu) sokirala sam se. cak ej i rucak kasnio 2 sata.
i on je nakon toga zaspao pa sam provjeravala dise li a starija je stalno pitala "jel se on sad otrovao?" :znoj
Odgovori