Switch to full style
Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

osip pod pazuhom

20 pro 2010, 20:35

M. ima grozan osip pod pazuhom već par dana koji se polako širi. Izgleda užasno - koža je iziritirana, crvena, rade se rane. Mazala sam kantarionom, pa melemom, sad kamagelom.Kupam ga svaki dan, većinom samo u vodi u koju stavim kantarionovo ulje.
Pretpostavljala sam da je to od znoja, međutim sad kako se počelo širiti hvata me strah. Osim ospia, nema nikakvim drugih smetnji, opće stanje mu je odlično.
Ne bih ga vodila kod pedijatra među svu onu bolesnu djecu, pogotovo sad kad su počeli godišnji i nesnosna je gužva. Ili bih trebala :conf
Ima li netko iskustvo za podijeliti? Savjet neki?

Re: osip pod pazuhom

20 pro 2010, 20:42

Ancice i boginje pocinju ispod pazuha, u prevojima, iza usiju, u kosi ... Nadam se da nije. Ovako kako opisujes mogu biti i gljivice. Da nije mozda alergican na sintetiku?

20 pro 2010, 20:44

Moju prijateljicu muci isti isti problem!Bila je kod ped i dobila uputnicu za Salatu,a na pregled se ceka...Sad razmislja da ode na hitnu s njim.
Nisam pomogla bas,uh.Valjda ce se sve brzo povuci.

20 pro 2010, 21:08

Stefanova_mama je napisao/la:Ancice i boginje pocinju ispod pazuha, u prevojima, iza usiju, u kosi ... Nadam se da nije. Ovako kako opisujes mogu biti i gljivice. Da nije mozda alergican na sintetiku?

Misliš na kozice ili nešto drugo? Kozice je prebolio.
I ja sam mislila da bi mogla biti neka alergija, ali samo pod pazuhom mi je čudno.
Joooj, nisam pametna šta da radim....

20 pro 2010, 21:58

ako se siri ja bih rekla gljivice

20 pro 2010, 22:03

Da, sad sam čitala, gledala slike :ajme i skoro sam 100% sigurna da su gljivice.
Odvest ću ga sutra direktno dermatologu da dobijemo recept za neku kremu.

20 pro 2010, 23:28

Puse ozdravilice da vam sto pre prodje. :kiss

21 pro 2010, 09:45

ak su gljivice, brzo ce proci, samo sto ih to svrbi za poludit.
jasno ti je onda da ga vise ne trebas kupati, samo oprati i onda namazati sloj kreme i ostaviti da se susi na zraku.
najvjerojatnije ces dobiti plimicol ili canesten.
pripazi i na prehranu, niks slatko.

cmokni ga.
Odgovori