Switch to full style
Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Grkljanje i gusenje u snu ?????

21 sij 2011, 10:51

Pozz, posli provedene nesane noci evo da i vas pitan imate li slicna iskustva. Moj malac tri mjeseca zadnje vrime dosta povraca i to nakon dvi ure od obroka i tako vec neko vrime samo samo sinoc imali mali incident. Naime usrid sna kako da se poceja gusit tj kao da nemoze doc do daha. zacrvenija se oci zasuzile slina na nos naravno digla san ga okrenila na prsa da dođe sebi. Moje jedino objasnjenje je da mu se vodica koju inace povrati zaletila u nosic, jer mu nos nije bija zacepljen prije odlaska na spavanje al nemogu bas bit 100% sigurna. Sad sam cila u strahu naravno cilu noc oka nisan sklopila nego san dezurala pored krevetica da se tako nesto ne desi ponovo i naravno umirem od straha sta ako ja nebuden odmah tu a njega ponovo uvati isto.. Ima li ko slicnu situaciju il nekakvo objasnjenje il sta ja znan .... :conf :conf :conf

Re: Grkljanje i gusenje u snu ?????

21 sij 2011, 11:11

Moj najmladji ima sad 2,5 mjeseca i to mu se dogadjalo prije recimo mjesec dana. Bas to o cemu pricas. Dakle, u nekom trenutku je ostajao bez daha i to po noci. Poslije sam doznala kako se to zna dogadjati djeci i da to najcesce prodje cini mi se do trece godine. Njemu se u zadnje vrijeme vise nije dogadjalo, bar ja nisam primjetila. Ja bi dijete okrenula na bok, a receno mi je da je najbolje ga staviti na svjezi zrak ili ispred frizidera. Meni se cinilo da da dok ja dodjem do frizidera ili otvorim prozor da ce vec sve proci tako da nisam to prakticirala. Kod mojih starijih klinaca toga nije bilo.

21 sij 2011, 11:56

Meni je čitajući tvoj post prvo pao na pamet refluks. :dunno

21 sij 2011, 12:02

Evo upravo san procitala sve sintome za refluks i jedino sta on ima je cesto povracanje, inace stali smo sa dojenjem pa smo na bocicu i tad pojede 110 (mada se meni stalno pari da je to malo al on super napreduje i neplace) a cula san se sa doktoricom koja savjetuje smanjenje unosa spize a meni se i ovo pari malo :znoj
Odgovori