Switch to full style
Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

vulvovaginitis

01 stu 2011, 22:32

mame, lijep pozdrav svima, nova sam ovdje pa mi je drago što ću vas upoznati :-) a iskreno se nadam da će mi i razgovori s vama pomoći....
imam kćerku, staru 4 i po godine, koja ima dijagnozu kao u naslovu.
simptom jedan jedini je crvenilo na spolnom organu, tačnije u vrhu na samom početku usnica koje izgleda kao ogrebotina, tačkica i koje nikako da zaraste već preko 3 godine, to je jako boli i ne da se prati. eh sad, pošto sam prilično puno hodala po doktorima, par puta sam i ležala u bolnici na pretragama s njom, radili smo uzv, zatim mikcioni nalaz i još neke koji su pokazali da je unutra sve u redu, ne postoje neke urođene anomalije i nema potrebe za nekim operacijama. radila sam i radim non stop briseve vulve, tj.vaginalne briseve koji uglavnom nisu u redu, uvijek pokazuju određenu bakteriju, prvo je to bila eserihija coli, zatim stapilococus aureus, pa mrsa, a sad je klebsiella oxsytoca. sve te bakterije podrazumijevaju uzimanje antibiotika tako ih se jako puno nauzimala. probala sam sve šta god mi je ko rekao i mimo doktora, od srebrne vode, kantarionovog ulja, čurukotovog ulja, ništa ne pomaže. u kući imam sve moguće kreme od kortizonskih do onih blagih bezazlenih. liječim je predugo, crvenilo je uvijek tu, dr mi na kraju kaže: neznam više ni ja! navodno da mi treba dobar dermatolog sad....
šta da radim, živim u BiH, ali želja da izliječim dijete nema granice idem tamo gdje postoji realna šansa za izliječenje....da li neko ima sličan problem, ko vam je od doktora pomogao....hvala svima....

Re: vulvovaginitis

02 stu 2011, 15:58

Selim na Bubini sam ,nadam se da ćeš tamo dobiti odgovore. :mah

02 stu 2011, 18:54

pa niko....?? :roll :roll

02 stu 2011, 19:58

:hug evo ja ne znam ništa o toj bolesti, samo sam te došla utješiti iako nemam s čime :D
nadam se da će se netko javiti, budi strpljiva.

02 stu 2011, 20:10

hvala ti...i ja se nadam iskreno...

02 stu 2011, 23:45

i mi smo iz BiH i sreću u liječenju naše kćerke smo pronašli u poliklinici Helena u ZG. dr Cvitković je divna i pomogla je mnogima, pa će i vama.....pošaljite joj mail i pitajte za savjet, pa odite na pregled....inače mi kontaktiramo redovno mailom, kad god nam treba jer smo njeni pacijenti

:mah

02 stu 2011, 23:50

Htjela sam spomenuti da probate s homeopatijom, no poliklinika Helena + homeopatija mi se cini super izbor. I to sve mozes obaviti tamo jer od nedavno Helena ima homeopatsku ambulantu koju vodi doktorica Regan koja je priznata homeopatica.
Sretno!!!

03 stu 2011, 09:53

Možda da probate neku probiotičku kremu?
Po biljnim apotekama ima za kupiti.
Konkretno znam za kremu acidosalus koja se koristi u tu svrhu.

03 stu 2011, 17:01

ellina je napisao/la:i mi smo iz BiH i sreću u liječenju naše kćerke smo pronašli u poliklinici Helena u ZG. dr Cvitković je divna i pomogla je mnogima, pa će i vama.....pošaljite joj mail i pitajte za savjet, pa odite na pregled....inače mi kontaktiramo redovno mailom, kad god nam treba jer smo njeni pacijenti

gledala sam stranicu ove poliklinike, je li kontakt mail
info1@poliklinika-helena.hr
i znaš li cijenu prvog pregleda

03 stu 2011, 22:39

pošaljite na mail koji je na njihovoj stranici....

pregled je 400kn, UZV 400kn, s tim da ostanete onoliko dugo, koliko je potrebno da i vi i dr shvatite o čemu se radi....nema ono....ne znam! (mi smo znali i po 2h ostati)

možete i nazvati tel., sestre su predivne i odgovorit će vam na upite telefonom

pozz

03 stu 2011, 23:50

hvala puno....!!!
Odgovori