Switch to full style
Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

muški problemi sa kožicom-balanitis

11 sij 2012, 23:21

Pozdrav svim mamama.......nakon preboljene upale bubrega, oba, trodnevne viroze, soora koji je uvijek tu negdje, gljivica na palcevima, 17 dana curenja nosica, stigli problemi sa piskecom, pimpacem kako god....ugl.kozica koja prelazi preko vrha je ispucala i ima rane....vidljivo nakon sto je lagano prevucem...kaze dr.da tako sto nikad nije vidjwla, pa idemo kod urologa...na uputnici pise balanitis...ima li tko iskustva s tim? Neki navode mogucnost da bakt.ude u urotrakt. Valjda nece...pomozite...bas sam tuzna...p.s. Jesmo precesto bolesni? Bebac ima 9i pol mjeseci, a vec niz bolestina...pozdrav
Zadnja izmjena: IINA; 12 sij 2012, 12:09; ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: Promijenjen naslov teme

Re: problemi sa piskecom:( iskustva?

11 sij 2012, 23:40

itko??:-( :(

12 sij 2012, 00:02

na tvoju žalost ne,ali želim da mu čim prije to prođe.moj ima 10 mj i imao je do sada 2x temp.pa mi je to bio kraj svijeta,ne mogu ni zamisliti tvoju brigu. a kako ti je dobio upalu bubrega?
ja sam zaključila da moj ima( da pokucam) jako dobar imunitet,ne znam da li je to zbog toga jer je još na prsima ili ...?

12 sij 2012, 00:12

kad je bio star 5 tjedana, dobio temp.38 i odveli ga na pedijatriju navecer...kaze dr.da je bio pred sepsu, a on super vesel, papa, a strasno bolestan. Pokupio je u rodilistu bakteriju, pa dobio uroinfekciju i prosirilo se na bubrege u 2 sata...uzas. Tada sam bila na rubu zivcanog sloma....hvala Bogu, sad je sve dobro po tom pitanju...a cuj, i on jos siki, prvih 6 mj je bio iskljucivo dojen, a opet osjetljiv kao pahuljica. Drago mi je sto ti nemas takvih problema...budi sretna..i zahvalna dragom Bogu...

12 sij 2012, 09:04

musaikarlo ne znam šta ti reći :hug nadam se da nije strašno.
možda da moderatori prebace temu na Bubini sam pa bude više savjeta. :dunno

12 sij 2012, 09:46

Prebacujem na Bubini i mijenjam naslov.

Re: muški problemi sa kožicom-balanitis

12 sij 2012, 12:14

Pogledaj i na ove dvije teme, možda pronađeš odgovor.

http://www.mameibebe.biz.hr/phpBB2/view ... o%C5%BEica
viewtopic.php?f=41&t=37168&st=0&sk=t&sd=a&hilit=ko%C5%BEica

12 sij 2012, 12:15

musaikarlo, djetešce ti je češće bolesno, ali ništa specijalno osim što si ti u brizi. Jeste li nakon takve uroinfekcije bili na pretragama za reflux? Naime mom starijem se desila ista stvar. S par tjedana smo s prestrašnom uroinfekcijom završili na Zaraznoj, a kasnije na urologiji u VInogradskoj jer se ustanovilo da im reflux. Danas je to jedanaestogodišnjak potpuno zdrav, makar je cijelu prvu godinu svakodnevno pio antibiotik. Za balanitis će mu dr najvjerojatnije prepisati antibiotik za mazanje. Mom je takva situacija bila nakon "guljenja" prepucija koji mu je od toga skroz ispucao naokolo. Mazali smo betrionom i svakodnevno pišu čistili parafinskim uljem prema proporuci iz bolnice. Kasnije nije više bilo problema s tim.

13 sij 2012, 23:31

pozdrav...isli kod urologa na pregled, kaze da nije infekcija, nego da mu je ta kozica, gornji sloj malo osjetljivija, i da si je vjerojatno sam malo nezgodno povukao i malo je popucala...iako mi nije jasno kako djetesce sa 9i pol mj zna samo tako jako povuci, ali dobro....dezinficiramo octeniseptom, pa preko Tyrosur gelom, i vec je bolje....inace, taj gel u sebi ima malo atb-a, i stvarno je pomogao..moze ici na sve otvorene rane i pomaze pri zacjeljivanju... A sto se tice refluxa, isli smo na mikciju i nema ga, hvala Bogu...kaze dr.da je bakteriju pokupio u rodilistu...istu je dobio i jos jedan deckic sto je roden kad i nas Karlo. A kad su tako mali i njezni kao pahuljice... Nadam se da su vasi zdravi, i svima vam zelim da vas zaobice gripa i da vam najteza bolest bude curenje nosica.
Odgovori