Switch to full style
Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

žali se da ju pika i svrbi u stopalu

22 sij 2012, 10:26

N se već neko vrijeme žali da ju pika u stopalu i svrbi se a nema ničega,ništa se ne vidi,samo se zna toliko svrbiti da joj taj dio pocrveni.
Tražila sam u pretražniku ali nisam ništa našla,el se tko susreo s tim,el moram doktoru,pedica je na porodiljnom,a ova koja ju mjenja je već odvano tzrebala biti u penziji i nije pedica,a i ne volim ići k njoj otkad mi je rekla da malu djecu ne može boljeti glava i da moje dijete to izmišlja :(

Re: žali se da ju pika i svrbi u stopalu

22 sij 2012, 23:32

Nevjerovatno, ovo isto se desava Stelli zadnjih 4-5 dana. Nema nista, ama bas nista vidljivo. Zna se probuditi po noci i zaliti da je to boli, svrbi. Onda se svrbi i to sve pocrveni. Ako se nastavi odvesti cu je doktoru, ali fakat se nista ne vidi.

Re: žali se da ju pika i svrbi u stopalu

24 stu 2012, 17:19

Pozdrav!
Nas zabrinjava druga situacija. Dečko ima 7 dodina i već par mjeseci se žali da ga bole nožni prsti na jednom stopalu dok ih onako skvrči. sad je čak počeo štediti tu nogu i malo šepati.
jel ima ko takvih iskustva?
zdravi smo bez viroza, nije bilo traume, nema otekline. sad smo vadili krv pa čekamo ortopeda, al ja se nekako bojim najgoreg!!! :( :( :(
Odgovori