Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
08 kol 2012, 22:14
Ima li tko možda iskustva s takvom pojavom? Danas sam uočila kod malca na gaćicama bijelu fleku, nije bilo sluzavo, gaćice su bile suhe skroz, dakle to je bilo prije pa se posušilu, samo iznutra je bila fleka.
Poslije kad je piškio (u dva navrata) sam skužila da mu je sami početak mlaza kao malo bio zamućen, svijetli, ali onda je bilo dalje sasvim normalno, bistra mokraća, svijetložuta, bez ikakvog neugodnog mirisa. Ne piški češće nego inače, ne žali se da ga boli ili peče, nije crveno, nema temperature, ima laganu prehladicu i tu i tamo mu procuri nos. Tu i tamo navlači pišolinca, al ništa preintenzivno ili posebno dugo...
Pratit ću to i dalje, sad navečer su gaćice bile čiste... Sad sam prvi put to skužila pa me malo zabrinulo, no nema uvijek tamne gaćice, možda je znalo biti i prije...
Ima li tko sličnih iskustava?
08 kol 2012, 23:09
E da, zna mu pobjeći malo u gaćice ako se zaigra pa zaboravi vodit računa o wc-u i onda trči u zadnji tren. Tak da ak se nakupi nekih naslaga, pa kad to pobjegne i posuši se (nekad ne skužimo ako kojim slučajem ode sam piškiti, da su mu gaćice malo mokre) može od toga biti fleka. No do sad se to nije događalo pa mi je zato čudno.
08 kol 2012, 23:14
bas sam te htjela pitati je l' bi mogle biti bijele naslage..to mi jedino pada na pamet ako nema simptoma poput peckanja i nije mu crven pisa.
08 kol 2012, 23:43
Pa možda bi i moglo biti to, primijetila sam kod zadnjeg kupanja da mu se opet odlijepio dio kožice, sad još ca. 50% ili malo manje fali, pa je možda povezano i s time.
Pratit ću sutra, prekosutra, pa po potrebi napravimo analizu urina. Ovako odokativno srednji mlaz je sasvim bistar, koliko se to već kod piškenja može primijetiti. Smiruje me što se stvarno na ništa ne žali...
26 ruj 2012, 15:21
i moj ima taj problem vec godinama, pa kada nadjes sto je, kazi
26 ruj 2012, 15:24
Ispod kožice nalaze se naslage-smegma. Ako mu to dođe na gaćice plus par kapi urina možeš dobiti baš takvu flekicu.
27 ruj 2012, 20:53
To sam i ja pretpostavila. Nije se ponavljalo evo sve do danas. A kod kupanja večeras sam pogledala i vidim da se opet mali dio kožice odlijepio. Izgleda da se to prati. Nikakvih drugih problema nema, tako da ne brinem za sad.