Switch to full style
Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Gastroskopija

13 lis 2013, 12:19

Bok mame !
Ja sam ovdje potpuno nova pa mi nemojte zamjeriti ako sam učinila koju grešku. :)
Otvorila sam ovdje profil i temu da Vas nešto pitam.
Moja curica ide na gastroskopiju. Ima 16 godina i naravno da je uplašena.
Doktorica mi je spomenula neku hospitalizaciju. Ima tu koja mama da je to prošla ? Koliko traje boravak u bolnici?

Re: Gastroskopija

13 lis 2013, 14:04

ne morate biti jako preplašene. nije ugodno, ali, ako idete u klaićevu, a i drugdje, sedirat će je i neće je ni bolit ni ništa. nema hospitalizacije, ide se doma kad se razbudi.

13 lis 2013, 14:22

I ja sam to prosla, bila sam u totalnoj anesteziji. Zaspala, probudila se kad je sve gotovo, nista nisam osetila.

13 lis 2013, 17:06

moja kćer (13g) je prošla dvije gastroskopije u Klaićevoj. Procedura je takva da te ujutro zaprime, pripreme, daju djetetu anesteziju (to nije opća anestezija, ali djeca uglavnom spavaju po tome), naprave gastro i poslije toga ostanu još neko vrijeme u bolnici (par sati), te se ide doma ako je sve ok.

ako te to tješi, ova moja skoro pa voli ići na gastroskopiju :ajme

27 lis 2013, 18:42

i mi smo ljubitelji gastroskopije u klaicevoj (11 g) . obavila u svjesnoj sedaciji. mi smo bili i hospitalizirani jer je radila i ph metriju. uglavnom njoj je sjecanje ugodno :whew bila je u svjesnoj sedaciji dormicumom.
Odgovori