05 kol 2014, 15:41
Nakon trećeg dana temp ped nam je propisao antb. ( bez vađenja krvi ) s obzirom da je danas treći dan uzimanja antb i da je stanje isto zvala sam ponovo pa mi je rečeno da sutra izvadimo krv . E sad s obzirom da smo mi na moru i da u našem mjestu mogu samo napraviti kks nisam pametna da li je to dovoljno ili da vozim 40 km do labosa gdje mogu napraviti i CRP . Molim vas savjet ,vaše mišljenje ? Tnx
05 kol 2014, 17:23
05 kol 2014, 19:14
titirlica je napisao/la:Dijete već 6 dan ima temperaturu 38 - 39,6 koja padne nakon uzimanja Dalsy-ai za par sati ponovo skočiNakon trećeg dana temp ped nam je propisao antb. ( bez vađenja krvi ) s obzirom da je danas treći dan uzimanja antb i da je stanje isto zvala sam ponovo pa mi je rečeno da sutra izvadimo krv . E sad s obzirom da smo mi na moru i da u našem mjestu mogu samo napraviti kks nisam pametna da li je to dovoljno ili da vozim 40 km do labosa gdje mogu napraviti i CRP . Molim vas savjet ,vaše mišljenje ? Tnx
05 kol 2014, 22:19
Dijagnoza je " nespecificirana akutna infekcija gornjih dišnih puteva "- crp je 10,9
a kašalj je sve gori i gori s tim da su rekli da kašalj ne tretiramo ničim
06 kol 2014, 09:47
titirlica je napisao/la:vozili na kraju 40 km i napravili i kks i crp i promijenili nam antb u sumamed jer kažu da je ovaj svakako morao početi djelovati nakon 48 sati , a s obzirom da nije moraju promijenitiDijagnoza je " nespecificirana akutna infekcija gornjih dišnih puteva "- crp je 10,9
Cathy - kažu da su pluća čistaa kašalj je sve gori i gori s tim da su rekli da kašalj ne tretiramo ničim
06 kol 2014, 11:52
07 kol 2014, 22:07
08 kol 2014, 09:03
13 kol 2014, 09:17
po cijelom tijelu , a osobito po licu. Kompletna je bila natečena , upaljena , vrištala je bez prekida i ona i ja skupa sa njom
Danas je otok splasnuo i pojavio se jasan ožiljak , ogromna crvena crta od oka skroz do uha
nadam se da joj ipak neće ostati trajno taj ožiljak . Ona je danas dobro ,normalno se ponaša i rekla bi da ju više ništa ne boli, peče ...zna li netko smije li ići na plažu ? Nisam ni sama pametna koliko je opasno ići na sunce sa tim ožiljkom ?
13 kol 2014, 10:21
13 kol 2014, 10:47
rekli su mi da treba trljati sapunom običnim pa sam i to napravila ali eto ipak je ostao ogroman ožiljak . Bojim se sunca sad kao vraga , a opet biti na moru sa dvoje male djece i zatvorena u apartmanu 24 sata mi je suludo , na našoj plaži nema niti mrvu hlada , a kapu neće ni u ludilu na glavu
tako da ne znam čime bi joj i kako zaštitila barem lice od sunca dok ožiljak ne prođe . Smijem kremu za sunčanje na taj ožiljak - opekotinu ? razmišljala sam da joj zalijepim flaster preko ožiljka
13 kol 2014, 15:27

17 kol 2014, 19:39
nakon prvotnog šoka i moje histerije
situacija se smirila , ostali su ožiljci koji su većinom prošli i sad su ostale blijede crte i to se vidi da je osjetljiva koža . Mažem je nekom domaćom kremom i nekom cicaplast koja je baš za obnovu epiderme tako da se nadam da joj neće trajno ostati ožiljci . Sunce više nije tako jako pa vjerujem da će biti sve o.k.