Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
28 pro 2014, 20:51
Trebam preporuku za neuropedijatra i kardiologa. Dosta hitno pa pretpostavljam da bolnice i socijalci padaju u vodu. Privatno? Kod koga ici? Koliko kostaju pregledi, uzv,ekg,eeg,MR?
28 pro 2014, 21:08
Ja bi ti na Goljaku preporučila K. Bošnjak Nađ. Možda da odeš i objasniš situaciju, na Goljaku su uvijek iz mog iskustva susretljivi.
A kardiologa, super je u Klaićevoj Mr.sc. Maja Batinica, dr. med .
28 pro 2014, 21:44
Hvala! Na Goljaku nisu samo za ranu dijagnostiku? Treba mi za petogodisnjaka...
28 pro 2014, 22:07
TinkiVinki je napisao/la:Hvala! Na Goljaku nisu samo za ranu dijagnostiku? Treba mi za petogodisnjaka...
Mislim da ne, ali pitaj.
28 pro 2014, 23:19
Meni osbno je privatno najbolja neuropedijtrica dellamarina iz Dijagnostike 2000. Kardiolog dr Kniewald s Rebra - za oboje ti mogu poslati kontakt preko pp
29 pro 2014, 10:34
Moze draga, salji! :*
Znas mozda cijene? Kakva su iskustva sa dr. Gjergja u pol.Sabol? I sa dr.Sabolom? Kod njega smo isli sa 3 mj i bio je ok. Ali to je bila klasika, krvarenje u mozgu. Ne znam kako je s drugim stanjima...
29 pro 2014, 11:01
ako sumnjaju na epi, idi kod della marine kako ti je nadica napisala. cijene su svuda slične. kod nje ćeš dobiti eeg snimanje od min 45 min do sat vremena i minimum sat vremena razgovora, pregleda i dijagnosticiranja - sve što te može zanimati.