Switch to full style
Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

dijete poprskalo parfemom

01 lip 2015, 16:44

Što raditi u tom slučaju? otvorio je bočicu i stisnuo i naravno sebi u oči.

Re: dijete poprskalo parfemom

01 lip 2015, 16:48

Jeste isprali sa vodom? Ako peče i ne može otvoriti okice, svakak bi bilo dobro da odete doktoru da pogleda i kaže svoje mišljenje. Kod nas se isto zna zalomiti slična nezgoda, ali sve prođe kada isperem sa puunoo obične vode!

01 lip 2015, 17:15

Da ispirala sam, cak i malo fizioloskom, pa je plakao sto mi se cinilo jako dobro. sad vec moze otorit okice. Neznam dal da idem na hitnu.... povremeno ga valjda zapeče pa plače

01 lip 2015, 18:42

peče ga alkohol iz parfema. trebala si obilno ispirat s fiziološkom, manje bi peklo.
ja ne bi išla doktoru, osim u slučaju da je oko i sutra crveno ili naoteke, mada mislim da ne bi trebalo.

01 lip 2015, 22:47

Mi smo isli u oftalmologa na ispiranje jer osjecaj pecenja i boli, crvenilo i trljanje istih nije prolazio. Usput su joj i provjerili oke na onaj aparat. Sve bilo ok. Samo je vidila u duginim bojama neko vrijeme.

02 lip 2015, 14:34

Nismo isli na kraju u dr, no zvala sam i kaze ako ujutro bude krmeljav to je ok, samo ako bude islo dosta gnoja i crvenilo onda doći. Izgleda da cemo proc samo s lekcijom da se parfemi ne diraju ;)
Odgovori