Switch to full style
Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Povreda ušne školjke

08 srp 2015, 20:11

Dolaskom ljeta kreću i naši posjeti hitnoj. Danas se malcu omakne ruka i završi uhom na prozorskoj klupici, onako u Ćošak. Rezultat: napukla hrskavica i koža, šivanje. Za dva dana na kontrolu. Ima li itko slično iskustvo? Ne znam što očekivati. Koliko i kako će to zarastati? Jel ostane ožiljke? Baš sam jadna...

Re: Povreda ušne školjke

08 srp 2015, 21:15

Nemam iskustva ali vam mogu barem zagrljaj poslati. :hug

08 srp 2015, 21:56

A mis mali, brzi oporavak zelim. Nisam nikad cula za takvu ozljedu.

08 srp 2015, 22:56

Jooj, nisam ni ja čula za takvu ozljedu, ali iskreno želim da prođe što brže i bezbolnije. Veliki :hug

09 srp 2015, 09:53

mojoj starijoj je eksplodirala pivska boca (kad je prohodala) i staklo joj je razrezalo usnu skoljku. Nisu sivali doduse. A zaraslo je relativno brzo. Ne sjecam se da smo mali nesto puno drame oko toga. Oziljak joj se vidio dosta dugo. SIgurno do cca 7-8 godina. Sada (18g) joj se vise skoro pa uopce ne vidi :dunno Ja bih rekla da je uho tada bilo malo pa je taj oziljak bio velik a kako je ona rasla tako je raslo zdravo tkivo, a oziljak ostajao iste velicine. Mislim tako si ja to objasnjavam ne mora biti da sam u pravu :nata
U svakom slucaju drzim vam fige da vam prodje ko i njoj; brzo i bezposljedicno

09 srp 2015, 12:40

Potica je napisao/la:Nemam iskustva ali vam mogu barem zagrljaj poslati. :hug

:dada :dada

09 srp 2015, 16:18

Hvala vam. Sutra idemo na kontrolu pa cu sve ispitati. Guglala sam, navodno hrskavica brzo zarasta. Bitno da se ne stvori hematom kojeg onda treba kirurški micati. A kako bez veze se povrijedio. Cak nije ni divljao nego gledao kroz prozor.
Odgovori