Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
08 srp 2015, 20:11
Dolaskom ljeta kreću i naši posjeti hitnoj. Danas se malcu omakne ruka i završi uhom na prozorskoj klupici, onako u Ćošak. Rezultat: napukla hrskavica i koža, šivanje. Za dva dana na kontrolu. Ima li itko slično iskustvo? Ne znam što očekivati. Koliko i kako će to zarastati? Jel ostane ožiljke? Baš sam jadna...
08 srp 2015, 21:15
Nemam iskustva ali vam mogu barem zagrljaj poslati.
08 srp 2015, 21:56
A mis mali, brzi oporavak zelim. Nisam nikad cula za takvu ozljedu.
08 srp 2015, 22:56
Jooj, nisam ni ja čula za takvu ozljedu, ali iskreno želim da prođe što brže i bezbolnije. Veliki
09 srp 2015, 09:53
mojoj starijoj je eksplodirala pivska boca (kad je prohodala) i staklo joj je razrezalo usnu skoljku. Nisu sivali doduse. A zaraslo je relativno brzo. Ne sjecam se da smo mali nesto puno drame oko toga. Oziljak joj se vidio dosta dugo. SIgurno do cca 7-8 godina. Sada (18g) joj se vise skoro pa uopce ne vidi

Ja bih rekla da je uho tada bilo malo pa je taj oziljak bio velik a kako je ona rasla tako je raslo zdravo tkivo, a oziljak ostajao iste velicine. Mislim tako si ja to objasnjavam ne mora biti da sam u pravu
U svakom slucaju drzim vam fige da vam prodje ko i njoj; brzo i bezposljedicno
09 srp 2015, 16:18
Hvala vam. Sutra idemo na kontrolu pa cu sve ispitati. Guglala sam, navodno hrskavica brzo zarasta. Bitno da se ne stvori hematom kojeg onda treba kirurški micati. A kako bez veze se povrijedio. Cak nije ni divljao nego gledao kroz prozor.