Sada je: 01 svi 2026, 08:56.

Fiziološka vs. Aqua maris/Sterimar

Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.

Re: Fiziološka vs. Aqua maris/Sterimar

PostPostao/la Rimaithor » 10 sij 2009, 18:51

Kazu da je minuta propuha daleko djelotvornija od stalnog luftanja s prozorom na kip.
Ja imam ovlazivac zraka stalno ustekan, plus posudice s vodom okacene na radijatore.
Vanity is my favourite sin.
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

PostPostao/la LiKmama » 10 sij 2009, 19:04

gore su uvijek otvoreni (jedino kad jako puse vjetar zatvorimo da ih ne iscupa. kad prestane opet se otvara), a dole svako malo otvorim bar na 10, 15 min.
gore se samo spava pa mi ne smeta sto je temp. cesto oko 18, a dole se nikad ne rashladi bas tako jako. :dunno
dh: I hate work. It interferes with life.
Before you decide to criticize someone, try walking a mile in their shoes. That way, if you do decide to criticize them, you'll not only be a mile away but you'll have their shoes as well.
LiKmama
Asimilirana
Asimilirana

Lokacija: u nekoj tamo pokrajini čudnog imena, a možda i u trgovini

PostPostao/la TanjaMT » 10 sij 2009, 19:12

da li neko zna kako se inhalira fizioloskom, da li se mora imati pravi aparat inhalator, i sta ako se nema, sve do u detalj molim vas jer nemam pojma, a trebala bih nagovorit curu da inhalira...
ja bih do sad napravila caj od timjana, kadulje, jos nekih trava, to stavila u onu obicnu posudu s kljunom koja izgleda kao inhalator i ona bi u to disala par minuta. po novom joj taj caj smrdi, pa sam u apoteci kupila fiziolosku...
TanjaMT
kile su mi ko bitcoin

PostPostao/la saptacica » 11 sij 2009, 00:43

Mi imamo ovlaživaće po cijelom stanu. I to stvarno, stvarno radi razliku u zraku. Toliko ih volimo da sam jedva odgovorila muža da ne ponese jednog sad na skijanje, i dobila po nosu zbog toga kad smo u hotel stigli :lol .

Sterimar i slično sam prestala davat djetetu davno, kad se mišljenje dr. Richtera zgodno poklopilo s mojim osvještavanjem činjenice da meni Sterimari i ini apsolutno nikakvu razliku u nosu ne rade, pa ih ni sebi ne stavljam. A što bih onda gnjavala dijete.
saptacica
Skoro doula

PostPostao/la IvaV » 11 sij 2009, 19:09

Samo fizioloska i to na spricu, ali samo kada nosic krene. Prostor stalno vlazim i sve 5.
Ljubica-Zubica '07.
Sinko Janko '09.
IvaV
Sveta krava

PostPostao/la bigmamma » 11 sij 2009, 21:41

TanjaMT - za to ti treba baš aparat inhalator, jer u to ide jako malo fiziološke. Ja stavljam 2ml.
L. 2003.
S. i A. 2005
L. 2007.
bigmamma
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Prethodna

Natrag na Bubini sam!

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.