Kazu da je minuta propuha daleko djelotvornija od stalnog luftanja s prozorom na kip. Ja imam ovlazivac zraka stalno ustekan, plus posudice s vodom okacene na radijatore.
gore su uvijek otvoreni (jedino kad jako puse vjetar zatvorimo da ih ne iscupa. kad prestane opet se otvara), a dole svako malo otvorim bar na 10, 15 min. gore se samo spava pa mi ne smeta sto je temp. cesto oko 18, a dole se nikad ne rashladi bas tako jako.
dh: I hate work. It interferes with life. Before you decide to criticize someone, try walking a mile in their shoes. That way, if you do decide to criticize them, you'll not only be a mile away but you'll have their shoes as well.
da li neko zna kako se inhalira fizioloskom, da li se mora imati pravi aparat inhalator, i sta ako se nema, sve do u detalj molim vas jer nemam pojma, a trebala bih nagovorit curu da inhalira... ja bih do sad napravila caj od timjana, kadulje, jos nekih trava, to stavila u onu obicnu posudu s kljunom koja izgleda kao inhalator i ona bi u to disala par minuta. po novom joj taj caj smrdi, pa sam u apoteci kupila fiziolosku...
Mi imamo ovlaživaće po cijelom stanu. I to stvarno, stvarno radi razliku u zraku. Toliko ih volimo da sam jedva odgovorila muža da ne ponese jednog sad na skijanje, i dobila po nosu zbog toga kad smo u hotel stigli .
Sterimar i slično sam prestala davat djetetu davno, kad se mišljenje dr. Richtera zgodno poklopilo s mojim osvještavanjem činjenice da meni Sterimari i ini apsolutno nikakvu razliku u nosu ne rade, pa ih ni sebi ne stavljam. A što bih onda gnjavala dijete.