dakle, Paola vrlo često prstiće na nogama drži skvrčene. prvo sam mislila da je to do toga da je beba, pa će se ispravit kad počne stajat i hodat, ali sad me to već brine. kako je (bilo) kod vaših mališana?
do cipela sigurno nije, stvarno od samog početka od kad nosi obuću pazim da joj cipela bude dobra, ni premala ni prevelika i svako malo provjeravam jel joj još dobra.

nemam pojma ali mojam mama me nikad zbog toga nije vodila kod doktora. Kad sjedim skroz skvrcim prste da mi palac (kao i svi prsti) budu na stopalu - eto tako (ne znam kako drugacije da objasnim). Ako imam cipele u kojima ne mogu kvrciti prte a recimo sjedim duze a noge mi se ne vide ja se izujem i drzim skvrcene preste ili ako cekam u cekaonici ja iuzjem cipele i onda stavim nogu u cipelu na pocetak i drzim skvrcene prste (zato cesto pazim kad kupujem cipele a po zimi volim nositi cizme u kojima se to moze bez problema (mislim kvrciti prste) - tomu nisam nikad pridavala veliku paznju - to radim nesvjesno i klad lezim i gledam tv isto drzim skvrcene prste...