Sumnja se na astmu ili alergijsku reakciju stoga smo naručeni na alergološku obradu 15.07.
Dobila je Ventolin spray preko babyhallera kroz 5 dana i Singulair prašak kroz slijedeća 2 mjeseca.
Ima li netko iskustva sa tim Singulairom?
Tara (1 god) neće papati, samo cica pa su mi na pdf dohrana skrenuli pozornost da prekontroliramo željezo.
Sjetila sam se kako je vadila krv prije mjesec dana pa sam danas zamolila pedicu da pogleda željezo na tom nalazu.
Kaže da tako malim bebama ne prakticiraju kontrolirati željezo jer im za to treba puna epruvetica već se gleda (i pretpostavlja) kroz hemoglobin a taj je Tari 104, trebao bi biti 120.
Uglavnom, dobila je Ferrum Lek 3 ml jednom dnvno (početi sa jedva 1 ml pa postupno povečavati dozu kako ne bi u startu došlo do proljeva, trbobolje i sl) i vitamin C 1 tabletica/dan.
Zadnjih 6 mjeseci smo toliko zatrpani ljekovima da više ne znam što ću. Kosa mi se diže na glavi kad im krenem davati ljekove koliko toga ima (i stalno nešto, čak alarm aktiviram da ne bih nešto zaboravila), a kako je tek njima koje to trebaju piti.
Još kad sam pročitala nuspojave svih tih lijekova-glava me zaboli.
I sada ustvari niti sama ne znam što bih sa ovim postom osim da se požalim.
Nije da sumnjam u našu pedicu (premda ova nije naša već na zamjeni) ali radije da ovo podjelim sa Vama, tko zna što bih sve mogla saznati i naučiti.
Do sada sam slijedila sve upute liječnika ali ne vidim da je nešto bolje, zato nam je i pedica predložila da krenemo na obradu radi alergije.
Ma muči me i njihov imunitet nakon svega toga.
Pozdrav

edit: eh da, željezo natašte ili nakon jela? Vit C sa željezom ili? Tara još cica, ne pije iz bočice pa joj vit C ne mogu dati sa tekućinom već na žličicu pa da "zalije" sa cicom nakon toga. Jel' bi to bilo OK?