Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

pukla kožica na piši

07 kol 2009, 21:45

ni sama ne znam kako se to desilo....beby mi ima točno 3 mj,išla danas kod pedice na kontrolu i sve super i pitam ju za hidrokelu kaj ima i jel mu kožica o.k.(s obzirom da je treba povlačit)i kaže ona da je super...i sve prošlo i odem ja k frendici na kavu s njim i presvučem ga i pita ona mene da kak se to muškićima povlači(ona ima malu curicu) i ja joj pokažem i sve 5...kad navećer ga kupam i da ću potegnut kad ono pukla kožica na 2 mjesta,ono sa svake strane,ne krvari to ni ništ,na peleni nije bilo ničega,niti je mali plako,ali meni to jako bolno izgleda...nisam više dirala,samo sam malo s vodom oprala pišu i stavila mu pelenu....e,sad ne znam dal sam to napravila ja ili dokt,sad mi to nije bitno-ko god da je nije namjerno.... :roll:
interesira me dal moram doktoru tj na hitnu jer je petak a pedica ne radi vikendima,jel možda mazat bepanthenom,ili nešto treće.... :conf
još je danas primio prvu turu pikica i sav mi je jadan i još sad to... :/
da li se to kome još desilo?unaprijed hvala.... :mali

Re: pukla kožica na piši

07 kol 2009, 22:21

Cuj, vidjela sam da u Klaicevoj kirurzi znaju tako rijesiti fimozu.

Mislim da ne trebas nikuda ici, niti cime mazati ako izgleda ok, nije se inficiralo i slicno.

07 kol 2009, 22:31

nemoj se uplašiti ako ti noćas svako toliko krene plakati. mokraća na takvoj rani zapeče. najbolje je odmah oprati i presvući bebu.
to ja iz priče frendice koja je zbog toga usred noći išla na hitnu pa su je ismijali. :|

08 kol 2009, 09:47

nije se inficiralo,još...ne znam dal da našpricam octenisept sprayem...s tim sam mu njegovala batrljak,i sebe nakon reza da se ne inficira,znam da ne boli i ne peče...sad sam baš opet gledala,napukla je,ali se ne vidi dok ne nategneš kožicu..bojim se da mu sad nekak blesavo ne zaraste s obzirom da sad naravno nemrem potezat???
znam da sam blasava,ali mi je prva beba i sva sam luda kad nekaj nije po špagi... :roll:

08 kol 2009, 10:36

Sad obavezno nezno prevlaci dogod moze, a da ga ne zaboli (zastenjace ili malo zaplakati ili se namrstiti). I to radite svaki dan, najbolje u vodi prilikom kupanja (tako ga nece boleti), da se ne zalepi ponovo (kad ste vec obavili posao, da ne morate vise puta). Nemoj spricati octanisept, pusti da samo zaraste, samo ga luftaj na zraku sto vise mozes.

08 kol 2009, 10:38

Nemoj panicno cistiti pisu ili prati puno sa penama za kupanje, dovoljno ga je oprati obicnom vodom, jer kad se skine zastitni sloj nasih dobrih bakterija dodje do raznih upala nepotrebno. Nije tako strasno kako izgleda, navici ces se.

08 kol 2009, 13:01

jooj,hvala vam puno,već sam bedasta...baš sam paničar :oops:
nadam se da bude samo zaraslo,ja ga ionako ne sapunam nikada dole,guzu,pišu i ličeko uvijek perem čistom vodom.....svaki dan(baš sam ponosna na sebe) :dada
Odgovori