Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Krajnici, mandule i sl. spodobe

29 kol 2009, 21:52

Moja P., 3 i sitno godina, ima, u prosjeku, jednom mjesečno anginu.
Naravno da na to ide antibiotik i jadno dijete pozeleni kad vidi sirup.
Od 5 mj. na svaku upalu grla, nalijepe se i afte. :roll:
I sad je na Silapenu. Kad sa tim završimo, idem tražiti vađenje tih krajnika, jer ovo je već ludo.
Molim vas savjet. Gdje se može, u ZG, ostati sa djetetom u bolnici?
Tražila sam po temama, ali nisam ništa našla. :dunno

Re: Krajnici, mandule i sl. spodobe

29 kol 2009, 21:55

Ja sam bila na Šalati s mojom N...ona je imala tada 4 i pol i vadila treću mandulu. Na dječjoj ORL imaju sobe s dječjim i "odraslim" krevetom i mame mogu biti uz djecu. Nešto smo platili, ali se ne sjećam koliko, jer je to bilo pred 4 godine.

29 kol 2009, 21:59

Hvala.
Ma mi bi i apartman uzeli, ako treba, samo da MM može biti s njom.
Već je toliko doktora vidjela, da me jeza hvata pri pomisli da ostane sama u bolnici.

29 kol 2009, 22:00

mi smo bili na Svetom Duhu, i mm i ja , dobili smo sobu i nismo ništa platili
al smo čekali termin za sobu mjesec i pol :mah

u Klaićevoj i Vinogradskoj nemaš te mogućnosti

sretno

29 kol 2009, 22:28

Mi smo se danas vratili iz bolnice (u VŽ) sa vađenja krajnika. Bila sam s njime u sobi - 100 kn po danu. Svakako treba biti uz dijete. Očekivala sam brz oporavak a pretvara se u noćnu moru :/

29 kol 2009, 22:44

Henrietta je napisao/la:Mi smo se danas vratili iz bolnice (u VŽ) sa vađenja krajnika. Bila sam s njime u sobi - 100 kn po danu. Svakako treba biti uz dijete. Očekivala sam brz oporavak a pretvara se u noćnu moru :/

Zašto? :(

29 kol 2009, 22:47

nemoj se brinuti uvijek je tako, nas su već otpustili iz bolnice pa su nas iz hodnika vratili na infuziju
za par dana je dobro

29 kol 2009, 22:54

Nema više na Šalati. Preselili su se na Rebro. Netko mi je pričao da se više za vađenje mandula ne ostaje u bolnici jer ih laserski srede. Amadej ide 29.9. ali samo treću vadit. Javiti ćemo se s njim dan radnije, onda ide doma, slijedeći dan je operacija i ne spava u bolnici.

29 kol 2009, 22:57

beammama je napisao/la:Nema više na Šalati. Preselili su se na Rebro. Netko mi je pričao da se više za vađenje mandula ne ostaje u bolnici jer ih laserski srede. Amadej ide 29.9. ali samo treću vadit. Javiti ćemo se s njim dan radnije, onda ide doma, slijedeći dan je operacija i ne spava u bolnici.

Ovo mi izgleda idealno, ali mislim da će mojoj P. vaditi sve. :dunno
To sam si zaključila, onak, slušajući razne doktore kod kojih smo odlazili na dežurstva.

29 kol 2009, 22:59

evo razlike
djeca iz zagreba
dolazak 7 sati , priprema pola10 , operacija 10 , povratak u sobu oko pola 11
treća mandula - popodne već govore, mogu malo jesti i navečer idu doma

djeca iz okolice npr. kr ostaju preko noći

sve tri mandule - ne očekujte taj dan od njih ništa osim vike i plača i svi ostaju preko noći

29 kol 2009, 23:02

Ciara je napisao/la:evo razlike
djeca iz zagreba
dolazak 7 sati , priprema pola10 , operacija 10 , povratak u sobu oko pola 11
treća mandula - popodne već govore, mogu malo jesti i navečer idu doma

djeca iz okolice npr. kr ostaju preko noći

sve tri mandule - ne očekujte taj dan od njih ništa osim vike i plača i svi ostaju preko noći

Na ovo smo spremni tri dana prije i tri dana poslije. :/

29 kol 2009, 23:09

leonardaj je napisao/la:
Henrietta je napisao/la:Mi smo se danas vratili iz bolnice (u VŽ) sa vađenja krajnika. Bila sam s njime u sobi - 100 kn po danu. Svakako treba biti uz dijete. Očekivala sam brz oporavak a pretvara se u noćnu moru :/

Zašto? :(

Vjerovatno je normalan oporavak ali ja sam očekivala da će biti pis of kejk :/ Karlo ne jede, ne priča, malo pije.... drama nastane oko svake sitnice :/
npr. sad prije par minuta kad je trebao popiti sirup. Nadam se da neće potrajati.

29 kol 2009, 23:10

moja je tvrdila da je sirup peče i plakala i plakala

29 kol 2009, 23:14

Ciara je napisao/la:moja je tvrdila da je sirup peče i plakala i plakala

Da, ali neće ni čepić a ne bi ni u bolnicu na infuziju.... on je muškarac za novu generaciju lijekova koji se inhaliraju ;)

30 kol 2009, 10:43

Mi smo ovako prije 6g u klaicevoj. Dosli smo ujutro 7 u 8 je vec isao na operaciju. Mi smo se vratili u 9 i vec je bio u sobi, isto popodne bi ga bili pustili doma ali je jako plakao pa je krvarenje jace.Ja sam bila cijeli dan snjim dok nije zaspao i ujutro u 7 smo dosli po njega. Odmah je prvi dan doma jeo juhicu i cokolino.
Odgovori