Jovan je danas rano ujutro oko 3 zabolio stomak. Imao je grceve. Pokusao da kaki nije islo i tek oko 6 ujutro zaspao jer ga je bolio stomak. Kad je jutros ustao nije bolilo i krenuo u skolu. Stim da sam mu rekla ako mu nije dobro da kaze uciteljici da me nazove. Uciteljica me nazvala 1 sat ranije pre nego sto je zavsila nastava da mu nije dobro. Odma sam stigla i odvela ga kuci. Sav se tresao rekao da ga boli stomak i sav je bio u groznici. Onda sam znala da nastupa temperatura. Posle 30min temperatura 39. Dala sam mu Paracetomol 10mg i nije se spustilo cak je malo i povisena 39,5. Bila sam sva u bunilu jer nikad nije digao ovoliko visoku temeperaturu. Nas max je bio 38. Po nalogu doktorice culi smo se telefonom odnela sam ga u podne na labaratoriju i dali da izvadi krv. Sada su rezultati stigli i doktorica je zbunjena. Kaze leukociti mirni, a granulociti poviseni. Obicno kad su granulociti poviseni onda je bakterija al stime idu u poviseni leukociti. Sva je zbunjena kaze da su malo kontradiktorni rezultati. Ipak prepisala Bactrim. Megjutim njemu sam temperaturu skinula tek sa Ipobrufenom 10mg koji sam mu dala nakon 2,5 sata posto je popio paracetomol. Tusirala sam ga i stavljala obloge sa ocetom.
Interesuje me dal je neko imao iskustvo u pogledu ovakve krvne slike?