Prica pocinje ovako: jednog jutra (prije 10 dana) skuzim sitne pistice po ljubicinoj desnoj ruci i suhu kozu po malom prstu prstenjaku. Sljedece jutro okrenem dlan i imam sta vidjeti- cijela povrsina dlana je crveno bijela, nije povrsinski, koza je glatka, ali iznutra izgleda kao crveno bijele fleke
Dermatalog pita sto je dirala (mislim, pitanje mu je za 10
Proslo je 5 dana, pomaka nema, nego se i lijevi dlan poceo crveniti. Mazala sam kremom 6 puta i vise necu, ocito ne pomaze.
Hodam sa velikim upitnikom iznad glave, ne mogu skuziti na sto bi mogla reagirati, namirnice smo sve istestirali na vrijeme i polako, prehrana joj se nije promijenila osim sto ruca u vrticu (doruckuje kod kuce), a u vrticu je svaki dan svjeze skuhano. Vise nemam potpunu kontrolu onog sto je pojela, ali bake su nam "izdresirane" i ne daju joj gluposti.
Svrbi ju, po noci se cesce bas jako, preko dana se zna pozaliti da ju boji i sibi (boli i svrbi).
Kad je bi taj ubod, rukica joj je otekla, ali se i brzo sve smirilo, pa da i je alergijska reakcija, bila bi puno burnija, ili?
Jel postoji nesto kao zakasnjela reakcija? Sutra zovem pedi i opet dermatologu, al moram i pitati vas.
HELP!

: