Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Re: slajm

08 svi 2010, 11:33

A od jutros povraća, kašlje i ima nešto šlajma.To kašljanje mu diže želudac (do sad povraćao 4puta) Imao je jednu jako obilnu stolicu jutros.Temp. nema.
Maloprije smo stigli s dežurstva i baš je dežurna naša pedica :/
Pluća čista,oba uha ok, grlo malo virozno.Poslala nas kući,dala mu je sirup "Apitusik".
Skuhala sam mu pileću juhicu,pojeo je vrlo rado,ali nakon minutu počeo kašljat i sve izbacio van, tako da je sad recimo natašte.

Što da radim???Bojim se da ne dehidrira kad sve izbaci van. :conf :conf :conf

08 svi 2010, 11:41

Zaboravila sam napisati: prvo povraćanje je bio čisti slajm i odtad mu kod svakog jačeg nakašljavanja digne želučić

08 svi 2010, 13:46

IINA je napisao/la:srečice, a je l ste kontrolirali alergije?
Vračajući kašalj, proljeće, bronhitis. Moglo bi biti i alergijskog porijekla :/

Jesmo dok je bila u bolnici i nutritivne i alergene, i na nista nije alergicna.

Bas sam jucer pricala sa susidom njoj mali vec 10 godina ima alergijski kasalj, ona je cuda izvodila. Mali nemoze doc do zraka u ovo doba kad sve cvate, uzas. I ba mi govori da uzmem bas cistog mora i da stavim u bocicu od aqua marisa i da joj u nosic strcam. Nadam se da bi tako mogla povratit i da bar nesto izbaci iz sebe. Pokusat cu i stim.

M Mia-joj ja se borim sa slicnim problemom, i neznam sta bi ti rekla. Osim da mu dajese sta vise tekucine. Ja T dajem neki caj od trava za disne puteve i donekle je kasalj blazi, i to na dane. I ujedno je za iskasljavanje
Odgovori