Moj sin sada ima dva i pol mjeseca (rođen ranije mjesec dana), kad su nas otpuštali iz rodilišta u petrovoj rečeno nam je da su radili probir sluha (kao i svim bebama) i da je desno uho "prošlo", a lijevo nije. Upućeni smo na Šalatu u audiološki centar na kontrolu, danas smo bili i situacija je sljedeča: Prvo mala napomena, da mu je nosić zaštopan od prehlade i da su bez obzira na to obavili pregled. U nalazu piše./danas učinjena A-ABR koja na lijevo i desno uho pokazuje REFER/.....to znači kako su mi pojasnili da nije prošlo niti lijevo niti desno uho, ali su mi također rekli da zbog prehlade i zbog toga što je još uvijek mali postoji mogučnost da pretraga nije "uspjela" i naručili su nas na kontrolu u 9 mj
Moram priznati da se nisam baš pretjerano zabrinula, baš zbog doktoričinih riječi, koja me skoro pa uvjeravala da moj sin čuje, no međutim kad sam došla doma i javila bakama i dedama nalaz, jedni su plakali drugi postavljali milijun pitanja i naravno bacili mi bubu u uho.
Da li se moram zabrinuti, da li ima netko slično iskustvo, da li da čekam 9 mj ili da poduzimamo nešto i prije, ako da gdje?
Ako netko ima info ili iskustvo, molim vas komentar.

je specijalist za ranu dijagnostiku oštećenja. Čisto da mirnije spavaš. Koliko se ja sjećam ne treba posebna narudžba, mislim da radi čet ili sri (ne sjećam se više), ali ipak nazovi ORL ambulante prije da ti ne bi bio na godišnjem