Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Singular

05 svi 2011, 19:48

Dobili smo singular, mm je isa u ljekarnu da ga uzme, medutim tamo su mu rekli da je taj lijek povucen iz prodaje, radi nekog istrazivanja. :dunno
pita je da mu da nesto u zamjenu za singular, medutim rekla mu je da ima singular, al od 5 mg . Jel netko mozda ima iskustva stim od 5 mg?
Neznam sta da sad radim. Tek cu sutra znat sta cu kad odemo do pedijatrice na kontrolu.

Re: Singular

05 svi 2011, 21:56

mi smo od prije par dana na singularu od 5mg, tako da ti ne mogu pomoci savjetom ni iskustvom. :dunno

05 svi 2011, 23:04

a sto je to uopće? prvi put cujem...

06 svi 2011, 06:05

barboza2 je napisao/la:a sto je to uopće? prvi put cujem...

singulair, lijek koji se daje za bolesti dišnog sustava

06 svi 2011, 08:54

ja sam iz broda, i kad nestane singulaira od 4 onda odem u centralnu ljekarnu di mi oni razvažu taj veći na odgovarajuće doze! a kad ga ima odmah traži 2-3 kutije da ti daju jer se malo-malo to događa!

06 svi 2011, 08:56

i da. ako nema u jednoj ljekarni možda ima u drugoj, ja sam znala naći u nekim perifernim i u selima od 4 mg, nazoveš telefonom po redu pa ak imaju rezerviraš si!
srecice nije to valjda za najmanju bebu?

06 svi 2011, 10:10

Istina je da su Singulair granule bile povučene, i nigdje se nisu mogle naći jer smo i ono šta smo imali morali vratiti no opet su normalno na tržištu ,već sigurno mjesec dana ak ne i više.

06 svi 2011, 10:38

teutonija je napisao/la:Istina je da su Singulair granule bile povučene, i nigdje se nisu mogle naći jer smo i ono šta smo imali morali vratiti no opet su normalno na tržištu ,već sigurno mjesec dana ak ne i više.

teutonija ja sam prije tj dana tražila i jedva našla, gospođa iz ljekarne zvala dobavljača pa opet ništa nije saznala ali je još negdje bilo ostalo koja kutija u nekim ljekarnama u slavonskom brodu, a kod nas u centralnoj razvaguju kad nema ne znam kako je u drugim ljekarnama i gradovima... cijele ove godine je neka frka s tim singulairom mini, ja imam sreću pa nam je ovo zadnja kutija toplo se nadamo

06 svi 2011, 15:39

Mrcinela- nije za bebu (fala Bogu dragom). za najmladu malenu je. Imala je napadaje gusenja, cesti bronhitisi. :/

i sad nam je ped. na hitnoj dala singulair, i muz isa u jednu ljekranu i rekli mu da ga nema, pa je isa u drugu, i tamo su mu rekli da je povucen s trzista. ni sta ni kako ni zasto. I isto mu je receno da imaju jedino taj jaci od 5 mg. sad su isli ponovo na kontrolu pa cemo vidit sta ce dr. rec. Mozda joj da ipak taj od 5 mg. :dunno

E sad citam na netu da se on koristi kod lijecenja astme i alergija. i sad neznam na cemu mi je dite :place . dok ne vidimo sta ce dr. danas rec.

radili smo vec prvi put testove za alergiju, nije na nista alergicna... ne zelim opce razmisljat sta bi moglo bit jer me dotuka vise taj bronhitis.

06 svi 2011, 21:43

srecice i moj je imao često bronhitis i kao astmu iako je to malo teško dat dijagnozu kod tako malenih i pije od 10. mj singulair i flixotide pumpicu, tu smo pumpicu ukinuli prije 2 mj a singulair će još samo jednu kutiju i mogu ti reć negdje od siječnja nije ni jednom imao brionhitis!!!!

06 svi 2011, 22:43

joj uzas. mene je to vise dotuklo. prije tri dana se opet gusila i mm je odvea na hitnu, snimali joj pluca, sve ok sta se toga tice. al je dr. ponovno tila napravit bronhoskopiju :ajme . pa su na kraju zakljucili da ne triba. danas je nalaz bija ok, al opet za dva dana na kontrolu.

a sta se tice singulara, rekla je da procjeni nasa ped. dal da joj da taj od 5 mg. pa cekamo poned. da vidimo sta i kako cemo dalje.

nju vec tri mj. drzi bez pretsanka. a sad pred lito ce je valjda pustit. :dada
Odgovori