Molim za pomoc ako netko ima iskustva..
Moja cetverogodisnja curica je prije dva tjedna imala upalu pluca i popila dozu Sumameda od 5 dana.Prosli utorak je popila zadnji i u subotu dobila temp. 37.3 koja je trajala cetiri dana a uz to su joj i natekli limfni cvorovi na vratu.Bili smo kod doktorice koja je posumnjala na mononukleozu ali se nalazima krvi i jetrenim probama to eliminiralo,nalazi krvi uredni,sve u granicama normale.Limfni su jos uvijek nateceni cak mi se cini i jace nego prije.Doktorica nam je prepisala Silapen i rekla da joj ga ne dajem ako joj temperatura ne bude rasla i da cemo u petak napraviti bris grla da vidimo dali je kakva bakterija u grlu.Grlo,nos i usi su potpuno cisti.Ne kaslje i ne curi nos.Jucer prosao dan bez temperature a jutros se probudila sa 38 i tokom dana joj narasla na 38.4.Pocela sam joj davati Silapen i Dalsy za snizenje temp.Mene zanima dali je koja od vas imala takvih iskustva i dali se doznalo zbog cega naticu ti cvorovi?Citala sam po netu puno toga i samo sam jos zbunjenija,a ona se jadna stalno zali da ju to boli.Hvala unapred