Sada je: 28 kol 2026, 20:50.

OTECENI LIMFNI CVOROVI

Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.

OTECENI LIMFNI CVOROVI

PostPostao/la Nikam » 22 lip 2011, 17:49

Molim za pomoc ako netko ima iskustva..

Moja cetverogodisnja curica je prije dva tjedna imala upalu pluca i popila dozu Sumameda od 5 dana.Prosli utorak je popila zadnji i u subotu dobila temp. 37.3 koja je trajala cetiri dana a uz to su joj i natekli limfni cvorovi na vratu.Bili smo kod doktorice koja je posumnjala na mononukleozu ali se nalazima krvi i jetrenim probama to eliminiralo,nalazi krvi uredni,sve u granicama normale.Limfni su jos uvijek nateceni cak mi se cini i jace nego prije.Doktorica nam je prepisala Silapen i rekla da joj ga ne dajem ako joj temperatura ne bude rasla i da cemo u petak napraviti bris grla da vidimo dali je kakva bakterija u grlu.Grlo,nos i usi su potpuno cisti.Ne kaslje i ne curi nos.Jucer prosao dan bez temperature a jutros se probudila sa 38 i tokom dana joj narasla na 38.4.Pocela sam joj davati Silapen i Dalsy za snizenje temp.Mene zanima dali je koja od vas imala takvih iskustva i dali se doznalo zbog cega naticu ti cvorovi?Citala sam po netu puno toga i samo sam jos zbunjenija,a ona se jadna stalno zali da ju to boli.Hvala unapred
NAJLJEPSI OSMIJEH JE OSMIJEH VASEG DJETETA
Nikam
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: OTECENI LIMFNI CVOROVI

PostPostao/la Hajdi » 23 lip 2011, 11:14

Nemam pametan savjet. Moj J je često imao jako natečene limfne čvorove na vratu bez drugih znakova infekcije. Prošlo samo od sebe. Kaže naša ped da je to pretjeran odaziv imunološkog sustava. On zna imati jako visoku temperaturu kad je bolestan. Išla sam s njim na biorezonancu, možda je i to pomoglo.
Hajdi
Sveta krava

Natrag na Bubini sam!

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.