Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Neuropedijatar - privatno

11 vel 2009, 11:26

Dakle, molim preporuku za neuropedijatra - privatnika (zagreb), jer su liste čekanja po nekoliko mjeseci.

Re: Neuropedijatar - privatno

11 vel 2009, 11:34

Sabol.

11 vel 2009, 11:42

poliklinika 2000, martićeva, dr. della marina

11 vel 2009, 12:40

Hvala objema, narucila u polikliniku 2000 :mah

15 vel 2010, 21:49

Zna li netko gdje se u Istri (ili Rijeci) može privatno obaviti uzv mozga?

16 vel 2010, 10:48

zabrinutamama je napisao/la:Zna li netko gdje se u Istri (ili Rijeci) može privatno obaviti uzv mozga?

Nije baš neka pomoć, ali čini mi se da ćeš to u Istri teško naći. Kad smo za malu tražili stručnjake po Istri i po Rijeci, uglavnom smo nalazili na preporuke za Zagreb. Mi smo s malom bili do klinike dr.Polovina, bili smo tamo naručeni i za uzv mozga (čini mi se da im je to radio vanjski suradnik, nisam sigurna) ali smo bili odustali. Vrijedi potegnuti i do Zagreba, kada već tražiš privatnika, tamo ćeš ipak sigurno dobiti kvalitetnije odrađen posao nego u Istri.

16 vel 2010, 21:55

u svakom slucaju, hvala
vidje t ćemo još što nam je činiti
kažu da nije hitno, ali što to ikome znači.....

17 vel 2010, 01:07

Ja bih isto svima preporučila Polikliniku Sabol,mi bili s malim tamo kad je bio malen i super smo bili zadovoljni!

14 stu 2010, 22:40

Kasnim, jakoooo, ali moram i ja preporučiti dr Sabola. Bili, sad nas čeka kontrola,ljubazan, pun strpljenja i najvažnije iskusan neuropedijatar. Nama je doslovno promijenio život! (rekli su nam da nam beba ima epilepsiju a on je rekao " draga mama, vaše dijete uopće nema epilepsiju!", skinuli ga s lijeka i bebaću puuuuuuuno bolje).sad još držimo fige za kontrolu, da potvrdi svoju dijagnozu. E i ne čeka se dugo.

04 stu 2011, 16:04

mmar je napisao/la:Samo da preporučim Sabol ako nekom zatreba,mi smo jako zadovoljni

Složila bih se dr.sabol je odličan.
zanima me da li se je netko od mama susreo s lupanjem glave u snu dok dijete spava.naš L. lupa glavom od 18 mjeseci,objašnjeno nam je da se radi o poremećaju spavanja i da će to proći između 3-10 godine.l. će u siječnju 4 godine ali to još uvijek traje.navodno je mali postotak takve djece pa me zanima da li još tko ima iskustva s tim.

14 ožu 2012, 11:44

I mi smo bili kod dr. Sabola. Ostavio mi je zbilja dobar dojam. Imam potrebu to reći jer su forumski postovi i meni pomogli kad smo se odlučivali otići k njemu, ali ipak ga još uvijek ne želim reklamirati jer je to bio samo jedan pregled. Imala sam dosad puno povjerenja prema liječnicima, ali imam razloga biti opreznija.
Zumba, tvoj post bio je jedan od onih koji su me ohrabrili da mališa odvedem dr. Sabolu (iako nisam očekivala drastične razlike u dijagnozi) i hvala za to :buket Kako je sada tvoj sin? (može i pp) Mislim da smo u sličnoj situaciji...

14 ožu 2012, 12:50

zanima me da li se je netko od mama susreo s lupanjem glave u snu dok dijete spava.naš L. lupa glavom od 18 mjeseci,objašnjeno nam je da se radi o poremećaju spavanja i da će to proći između 3-10 godine.l. će u siječnju 4 godine ali to još uvijek traje.navodno je mali postotak takve djece pa me zanima da li još tko ima iskustva s tim.

moj sin to ima ili bolje rečeno imao je do pred godinu dana, tj. do svog 17. rođendana. Tada smo mu kupili madrac s memorijskom pjenom, pa je prestao silom prilika :lol

05 srp 2012, 00:29

Evo prošla i kontrola (nakon 3 mjeseca) kod dr. Sabola i pokazuje se da je bio u pravu što se tiče dijagnoze :yess . Da nismo otišli k njemu, dijete bi bilo na lijekovima barem pola godine duže nego što je potrebno :strah .

05 srp 2012, 00:35

Ja to izvještavam kao ohrabrenje svima koji se dvoume bi li tražili drugo mišljenje... Nama je dugo trebalo, i nismo lako "prelomili" kad je njegovo mišljenje bilo drukčije od prvoga, ali ne žalimo!
Odgovori