Ja sam jednom zdrobila toplomjer tj onaj termometar za mjerenje temperature zraka rukama(ne pitaj kako) i razrezala se po prstima kud mi se prolila živa (ili štogod jer živa je srebrna a ovo je crvena tekućina
). Uglavnom za svaki slučaj sam nazvala svoju doktoricu o.p. da ju pitam trebam li na hitnu ili što slično jer mi je možebit živa ušla u krv. Rekla mi je da dobro isperem a da je živa otrovna samo u obliku pare - dakle živine pare.Pitanje za druge (s djecom starijom od 2) SA ČIME IZVLAČITE ŠMRKLJIĆE DOK DIJETE SPAVA

.U svakom slučaju,negdje oko 350 kn,a ispalti se imati to ako imate doma malu bebu,a osobito ako ih namjeravate imati i još,šmrkljići uvijek napadaju
.Samo uvijek moraju baterije biti unutra novije,jer ako su slabe,nema baš spravica neki zamah za čupanje šmrkljića van.
Baš sam sretna!I ne žalim se!Valjda je bilo od centralnog,ili neki alergen kako pedijatar i tvrdi.Sve skupa zajedno.
...nosić nam curi, pa kapamo i onda usisavamo , ali ona vrišti čim joj glavicu pridržavam da bi ukapala...tako mi ju bude žao, ali onda pomislim - to je za njeno bolje i kapaj!! 

I kad treba fizioloski u spreju samo primaknuti, krece vriska
Stvarno super stvar, nije jeftin, ali vrijedi svaki novcic