Sada je: 30 kol 2026, 14:22.

taj dio je meni osobno bio najgori, a spojili su mi se jedan za drugim...boysmama je napisao/la:5ra, sve znaš, cure su gore sve napisale... držim ti fige da što prije prođe i žifčeke u kanticu jer ne smijete vanitaj dio je meni osobno bio najgori, a spojili su mi se jedan za drugim...

Bit će za par dana bolje , nadam se.
svima

mama njonji je napisao/la:hvala!
e još pitanjce u vezi izlaska na sunce: znam da ne smije na jače sunce kad počme ići vani, ali netko je spominjao da ih se treba mazati jakim faktorom - cca kojim? i da li se to odnosi na ovo proljetno sunce ili?

folne je napisao/la:Krema 170Da nam je bar išta, ali išta pomogla.
Što se izlaska na sunce tiče vjerujem da je dobra bilo koja krema koju bi inače koristile ljeti. Svrha joj je da ne ostanu depigmentacije na mjestima gdje su bile krastice.
Osim toga ja se držim preporuke pa klincima dajem nešto za imunitet da ne pokupe prvu beštiju koja im naiđe sad kad ponovo krenu u školu. O poštedi od tjelesnog ću još porazgovarati s dr. S tim nisam načisto jer sam se isto načitala svega.

) u istom valu dobilo kozice:

Pruriced krema i gel na bazi kalamine umanjuju osjećaj svrbeži. Keratosane preparati sadrže proizvode na bazi 15% i 30% uree. Emoliente su proizvodi za njegu kože sklone atopiji, bez mirisa, bez parabena, bogati prirodnim biljnim ekstraktima i Uriage termalnom vodom koji će nahraniti i navlažiti kožu te zaštititi prirodni hidrolipidni sloj na koži.
Dermatološki umirujuća krema za lice i tijelo za bebe, djecu, odrasle i starije osobe na bazi KALAMINE 8%, ulja boražine i Uriage termalne vode 30%, brzo umiruje potrebu za grebanjem, bol, peckanje ili iritacije kože. Lagano se nanosi, ne ostavlja mrlje, a čini kožu mekšom i vlaži je. Brzo djeluje – već nakon 15 minuta. Bez mirisa, konzervansa, ne stvara akne, hipoalergena je.

pa se potajno nadam da će je zaobići i tako brojim dan za danom dok traje inkubacija)
mama njonji je napisao/la:hvala!![]()
(btw, mm kaže, u polušali, doduše, da će dobiti "u kompletu", ne znam, al meni je ona ipak još premala za kozepa se potajno nadam da će je zaobići i tako brojim dan za danom dok traje inkubacija)

(ne moram napominjati da sam ju deset puta od jutros skidala i buljila u tu točku 
mama njonji je napisao/la:ja našoj bebačici jutros ugledala jedan crveni prištić na trbuhu![]()
ne mogu još reći je li to koza ili nije al ne izgleda mi baš ko neka obična crvena točkica, više je ko prištić(ne moram napominjati da sam ju deset puta od jutros skidala i buljila u tu točku
)
pričekati ćemo još malo da vidim hoće još koji izbiti a onda ću do pedice da pogleda (glupo mi je dijete voditi sa jednom crvenom točkicom), inače je sasvim živahna, temp. nema

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.