Sada je: 11 lip 2026, 17:34.

Diami je napisao/la:Vjerojatno je, ali nama je pedijatar rekao da može potrajati i 3 tjedna poslije infekcije da se stanje opet smiri. Tako da imate još vremena. Tek ako u vrijeme bez infekcije također hrče i teže diše, treba posjetiti otorinca.

Sad čekamo proljeće i prolazak ovog perioda kad su viroze učestale, ako onda ne bude bolje idemo otorincu...Nakon što je prestao curiti nosić počelo je hrkanje, ima 10 dana da je jako hrkala i onda je meni pukao film i uzela sam joj antibiotik prema antibiogramu
Dobila je sinersul, na antibiogramu je pisalo da je srednje osjetljiv a niti jedan nije bio osjetljiv
Sad ga evo pije već 4 dan, hrkanje se dosta smanjilo al i dalje malkice teže diše na nos i diše većinom po noći na usta, al eto manje hrče
Kod otorinca nismo bili na pregledu, jer je ovo negdje 3-4 put u njennom životu da se ponavlja (na hrkanje mislim)
swenova mama je napisao/la:Nakon što je prestao curiti nosić počelo je hrkanje, ima 10 dana da je jako hrkala i onda je meni pukao film i uzela sam joj antibiotik prema antibiogramu
Dobila je sinersul, na antibiogramu je pisalo da je srednje osjetljiv a niti jedan nije bio osjetljiv
Sad ga evo pije već 4 dan, hrkanje se dosta smanjilo al i dalje malkice teže diše na nos i diše većinom po noći na usta, al eto manje hrče
Kod otorinca nismo bili na pregledu, jer je ovo negdje 3-4 put u njennom životu da se ponavlja (na hrkanje mislim)
moram priznati da me ovo muci- kako mislis- ti si joj uzela antibiotik? A nisi isla pedijatru da ti prepise nesto ili da te posalje dalje otorincu?

Diami je napisao/la:Stvar je u tome da postoji dob koja je specifična za probleme s trećim krajnikom, kasnije kako rastu nastaje sve više mjesta pa se i povećan krajnik "ne osjeti" tako jako kao kada je glavica još manja, a time i prostor uži gdje je treći krajnik. E onda ako se još zareda nekoliko infekcija, pa se tkivo "ne odmori" od jedne do druge, pa ako postoji sklonost genetski... To ja onako laički objašnjavam, pedijatar nam je to prepričavao malo stručnije.
I mi se mučimo, taman kad krene na bolje, eto nove prehlade ili kakve druge boleštine i opet bukne...Sad čekamo proljeće i prolazak ovog perioda kad su viroze učestale, ako onda ne bude bolje idemo otorincu...

bili smo na pregledu kod otorinca i rekao hje da je uvećana i da mora van. jel ima tko iskustva s vinogradskom?

mmar je napisao/la:Mi idemo u utorak kod dr Marna u Klaićevu na pregled radi vađenja treće mandule, a vjerovatno i ugradnje cjevčica, iako je doktor rekao da će to odlučiti na zadnjem pregledu prije operacije, ali malac je poprilično lošeg sluha, tako da vjerujem da će ići i cjevčice.
Duga koliko sam upratila jel samo tvoja mala išla radi hrkanja, kašlja, bronhitisa i to? Svi drugi su čini mi se imali stalno nekakve upale i angine?
Naš malac nije nikad imao ni upalu grla ni ništa slično ( ima 5 i pol), ali je redovit u kašlju, hrkanju, disanju na škrge, laringitis, bronhitis, sve ga hoće.
Pa me zanima jel se kod vas šta promijenilo na bolje?
), ali ona ju normalno odrađuje i puno lakše prolazi kroz sve.

, a o strahu nećemo
.
, a vrijeme će pokazati i za ovo ostalo...

nama je rekla da je bolje dok je još malen

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.