Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
04 lip 2009, 09:52
Opet AKCIJA ak netko pozna nekoga u Fraiburgu, mislim nekoga tko tamo živi i govori i Njemački i Hrvatski a hoće nam pomoći da nam se javi ili da nam pošalje podatke da se mi njemu javimo. Trebat će pomoć roditeljima kad dođu dok se ne snađu. Ne govore Njemački.
05 lip 2009, 23:00
Imamo koncert za Leonu 26.6. u Tvornici. Tražimo spozore.
07 lip 2009, 00:37
Dragi moji,
za početak - upozorenje. Ovo će biti jedan dosadan i patetičan mail i niste ga dužni pročitati, ali ja ga moram napisati.
Za sve koji ne znate, Leoni se stanje pogoršalo, krvna slika je loša, jučer je primila 2 transfuzije i mislimo da je krajnje vrijeme... U ponedjeljak putujemo za Freiburg.
Leonu čeka jedna duga i teška borba sa neizvjesnim ishodom. Štruca se za sada pokazala kao veliki borac i nadam se da ima snage za dalje. Ja, na žalost, nisam borac i nisam hrabra. Bojim se do neba kako će to biti i u kojem sastavu ćemo se vratiti. I ne znam kako ću bez nje, ako ipak stvari krenu loše....
No, neću vas zamarati s tim. Dosta smo vas izgnjavili svih ovih mjeseci.
Što se financijske strane tiče, dio novaca je skupljen (cca 450.000 kn), veći dio posuđen, dio će biti plaćen naknadno. Akcija se i dalje nastavlja.
A prije nego što odemo, moram se zahvaliti svim prijateljima, rođa target="_blank" cima, susjedima, kolegicama i kolegama Zagrebačke banke i Konzuma. Svima vama koji ste uplaćivali novce za Leonino lječenje, prosljeđivali mailove, svima koji ste se sjetili njenog rođendana, slali poklone, tražili po firmama donacije...
Veliko hvala našoj dragoj prijateljici, kumi, "glasnogovornici" i još mnogo toga, Sandri, koja je u protekla tri mjeseca svoj privatni i poslovni život i cijelu svoju obitelj "stavila na čekanje" da bi nama bila od pomoći u svakom pogledu, koja vas svakodnevno po raznim internet portalima obavještava šta ima novo, odgovara na brojna vaša pitanja.
Hvala Martini i Damiru na organiziranju i financiranju putovanja, te Croatii airlines koja je osigurala avionske karte.
Hvala Sanji i Deanu koji teško da će ovo ljeto uspjeti stići do mora ili otplatiti stan jer su nam uplatili svu svoju ušteđevinu.
Puno hvala velikom dirigentu i velikom čovjeku, g. Vjekoslavu Šuteju na kartama za prekrasni koncert, mailovima i što je osigurao da dio financijskih sredstava od koncerta bude uplaćen za Leonino lječenje.
Hvala svim doktorima i sestrama kirurgije, pedijatrije i onkologije Klaićeve bolnice koji su se brinuli za nas.
Posebno zahvaljujemo našoj doktorici Jakovljević na brizi, ljudskosti i velikoj hrabrosti da se s nama upusti u borbu s "vjetrenjačama".
Onim "drugim" doktorima i nekim institucijama mogu samo reći da je žalosno kada vlastiti ego postane važniji od života jednog djeteta, a prava vrijede samo za neke odabrane. A jednom velikom doktoru, u čiju stručnost i znanje nisam nikada posumnjala, poručujem da je dobrodošao ukoliko želi s nama u Freiburg, ali da Leona NIKADA neće ovdje biti pokusni kunić.
Nadalje, veliko hvala djeci, roditeljima, tetama i ravnateljici dječjeg vrtića Grigor Vitez na prikupljenim novčanim prilozima i poslanim poklonima.
Hvala svima koji su se sjetili Leoninog rođendana, a posebno marketingu Hypo banke koji nas je razveselio sa velikim paketom punim poklona.
Hvala HIPPu na velikom poklon paketu, jednoj mami koja nam je donjela puno pelena i poklone, obitelji Kovačić koja je poslala jednog malog anđela da ju čuva.
Hvala obitelji Gojmerac i Milojević koji u Berlinu vrijedno skupljaju donacije. Hvala Radio-Martinu i teti Sandri iz Večernjaka.
Puno hvala svima onima koji našu priču svakodnevno prate na raznim forumima, facebooku i sl., koji su u protekla 3 mjeseca zajedno s nama strepili, molili se, plakali, onima koji nikada nisu igrali loto, a sada igraju da bi možda Leoni omogućili put u bolje sutra.
Hvala svima koji nas zovu, pitaju kako je, pokušavaju pomoći, uplaćuju priloge ili traže ljude u Njemačkoj koji bi nam na neki način mogli pomoći.
Hvala obitelji Barić iz Babine Grede i obitelji Ivković iz Rijeke čiji su hrabri dečki svoje bitke uspješno okončali.
Puno hvala i jednoj hrabroj "Mazilici" koja je nakon koncerta lovila g. Bandića po Lisinskom, pričala mu o Leoni i uspjela dobiti njegovu podsjetnicu. Hvala Jasmini i svim ostalim sa brojnim prijedlozima i akcijama kako bi se skupio potreban novac.
Znam da sam dosadna i da zvučim kao oni poznati glumci na dodjelama Oskara, pa ću sada završiti.
Uz sve vas koji nas poznaju i znaju kako je Leona jedna draga i dobra bebačica, u naš život je ovih mjeseci ušlo i mnogo onih koji ju ne poznaju, ali su se nekako našli u toj priči i pokušali pomoći da dobije šansu da se izbori za sebe. Ostavili ste neizbrisiv trag u našim srca i davali ste nam snage da nastavimo dalje. Vječno smo vam zahvalni na tome.
A sada je vrijeme da se krenemo pakirati.
Akcija se nastavlja i dalje jer smo daleko od konačne cifre, u planu su i neki koncerti (vjerojatno 26.06. u Tvornici), a i nogometaši su se obećali uključiti. I svi ostali prijedlozi i akcije su dobrodošli.
A mi se vidimo negdje na jesen.
Puno pusa svima, a posebno našim hrabrim cimerima iz Klaićeve i svim ostalim malim velikim borcima diljem Hrvatske sa željom da se njihove teške bitke što prije sretno završe.
Daniela i Damir Zajšek
U međuvremenu dok nas nema tu će biti naša Sandra za sva vaša pitanja i akcije. Njen br. telefona je 098 1816 269
Damirov br. tel. je 091 5957 398
Br. žiro računa je i dalje
2360000-3114646637 (poziv na br. 3114646637).
Za uplate iz inozemstva:
IBANHR6823600003224716810
SWIFT CODE ZABAHR2X
07 lip 2009, 00:45
Želim vam svu sreću na svijetu, sretan put i još sretniji završetak bitke za Leonicu.
Sretno!
07 lip 2009, 01:43
Mislim na vas i nadam se da ćete svi skupa sve to izdržati i vratiti se što prije kući. Želim vam da sve ovo što prije bude samo ružno sjećanje i još puno, puno rođendana.
07 lip 2009, 12:49
Molim se i molit cu se i dalje da Leonu i njenu seku cuvaju svi nebeski andjeli i da se sretne i zdrave vrate kuci. I dalje cemo ja i mm i nase obitelji svaki mjesec se odrec dijela nasih placa da pomognemo Leonici. SRETNO I MOLIMO SE SVI ZAJEDNO!
07 lip 2009, 13:02
želimo vam svu sreču ovog svjeta i sve najbolje u daljnjem lječenju i molimo se da se sretni vratite neka vas čuva dragi bog sretno

i neka i vama zasja sunce
07 lip 2009, 15:43
Navijamo za imenjakinju Leonu i njezinu obitelj od sveg srca! Nitko nije zaslužio prolaziti ovo što vas je snašlo...izdržite, volite se i sve će biti dobro!
Znam to, jer i MM je u djetinjstvu išao u Njemačku na liječenje leukemije...i eto ga danas, zdrav, čitav i tatax2
A da je bilo lako, nije - stigao je gore s razvijenom sepsom, prošao nekoliko transplantacija koštane srži....i pobijedio, baš kao što će i mala lavica! Drž'te se!
07 lip 2009, 16:34
neka vas čuva dragi Bog i čitamo se najesen sa dobrim vijestima
07 lip 2009, 19:11
Puno blagoslova za malenu ljubav

a roditeljima Bože daj snage da izguraju do jeseni
kad će se svi skupa sretno vratiti domu svom

!
07 lip 2009, 23:08
Izgrlili smo se, isplakali, izljubili.....dobro ja se još uvijek plaćem..... Bože pomozi im.....
08 lip 2009, 10:31
Kad je tansplatacija?
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
08 lip 2009, 10:36
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da im Bog da snage
08 lip 2009, 10:58
Puse ozdravilice maloj slatkici.
I vibre za cijelu obitelj. Mislim na vas
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
09 lip 2009, 00:10
Sretno su stigli. Dobro, malo zbrkancije dok su našli vlak ali dobro. Čitav dan su na pretragama. Bockaju obje curice, mala Lavica se dobro drži velika sekica malo manje dobro.
Danas je ludi dan zvone telefoni bez prestanka,pršte poruke no sve u svemu sa organizacijom koncerta smo pri kraju i uskoro ćemo imati i telefon.
Javljam Vam se dalje čim stignem.
09 lip 2009, 08:24
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam Leona ozdravi
i

hrabrim curicama
09 lip 2009, 13:20
Leonice puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sandra i marko svaka vam čast na svemu što ste činili i činite za pomoći maloj lutkici
Čim dođe broj javi!
još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i iščekujemo dobre vjesti
09 lip 2009, 17:38
Imamo telefon 060/888-300cijena poziva iz fiksne mreže 3,66 kn(PDV uključen), iz mobilne mreže 4,93 kn(PDV uključen)
Jedno veliko HVALA (biti će još hvala ali ne stignem sada) Udruzi Krijesnica (Udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima) koji su nam donirali 75 000 kn.
Hvala i Vama svima.
09 lip 2009, 18:30
evo odmah zovem sretno
09 lip 2009, 20:41
telefon je pun pogodak, ljudima je jednostavnije nekoliko puta nazvati nego ici u banku, cekati red i na kraju uplatiti neki manji iznos jer nemaju za vise.
samo da taj broj jos dodje do sto vise ljudi....
10 lip 2009, 00:30
puno vibri za Leonin oporavak. prosljeđujem telefon svima poznatima i nepoznatima.
10 lip 2009, 12:29
Leona i Danilela su u bolnici, Lana i Damir u roditeljskoj kući. Rade pretrage razne, Njemačka točnost i preciznost nisu mit nego istina - kaže Daniela - ako je EKG u 10 sati dijete u 10 sati leži na stolu.
Osoblje bolnice je jako ljubazno, iako kubure sa jezikom, ženska u roditeljskoj kući zna samo njemački i niš se ne razumiju. Dočekali su ih tri naša gospodina (nema pojima ko su onu sad se ja polako gubim u imenima) i puno su im pomogli pa ovim putem ja zahvaljujem.
Daniela mi zvuči dobro onak fakat dobro iako noćas nisu spavali jer je bebač koji je s njima u sobi plakao cijelu noć.
Naše cure ne plaču (samo nekad malo) hrabrice naše, ponos naša
10 lip 2009, 13:00
u mislima smo stalno s vama
10 lip 2009, 13:18
Ajde, da se konačno pokrenulo. Nekak je lakše kad se bar nešto događa nego kad moraš samo čekati.
Molim se da se sve to što prije obavi i da se krene u liječenje.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
10 lip 2009, 14:38
Leona i Daniela su u bolnici, Lana i Damir u roditeljskoj kući. Rade pretrage razne, Njemačka točnost i preciznost nisu mit nego istina - kaže Daniela - ako je EKG u 10 sati dijete u 10 sati leži na stolu.
Osoblje bolnice je jako ljubazno, iako kubure sa jezikom, ženska u roditeljskoj kući zna samo njemački i niš se ne razumiju. Dočekali su ih tri naša gospodina (nema pojima ko su onu sad se ja polako gubim u imenima) i puno su im pomogli pa ovim putem ja zahvaljujem.
Daniela mi zvuči dobro onak fakat dobro iako noćas nisu spavali jer je bebač koji je s njima u sobi plakao cijelu noć.
Naše cure ne plaču (samo nekad malo) hrabrice naše, ponos naša
10 lip 2009, 15:02
Mislim na hrabru curicu, seku i roditelje.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
10 lip 2009, 15:37
mislim puno na cure i isto se pridruzujem dobrim vibrama
10 lip 2009, 17:33
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
11 lip 2009, 20:05
I dalje rade pretrage, hrpe pretraga. Inače čujem da su dobre volje. Leona je jako šmrkava i kašlje pa ih možda premjeste u drugu sobu. Njihov jadni cimer stalno plaće danju i noću jadna bebica. Inače je sve dobro danas su upoznali i neke naše ljude. Uskoro se možda Daniela spoji na net pa ćemo se više čuti.
Jasmina i ja se boksamo s papirima za koncert. Mislim naša administracija da vam ne pričam. I stvarno Bog poživio Zorana iz Krijesnice on mi je desna ruka. Čim zapnem zovem njega u pomoć i stvar je riješena.
Pusa svima
S.