Palunkice nama je dr Zima rekao da je kod gripe CRP povišen, i bude oko 30
Samo ti odmiruj.
A ova Ira iz zarazne
Pandemijski plan moš mislit
Jel to ovo:1. doktoru ni slučajno nemojte ići da ne širite gripu, jer mi se eto nismo potrudili napraviti išta po tom pitanju pa ajte vi ludi i naivni narode doma i samoizliječenje (ima knjiga, ima interneta, ima nema da nema, samo se malo potrudite). A mi imamo 6 mjeseci prilagodbe za osmišljavanje prostora za puš..ops..izolaciju
2. promatrajte simptome i dodjite kad se gušite, al pazite da ne bude prekasno jer jadna li vam tada majka (kako to znati?? ima na Novoj TV neka astro mastro 12kn bez PDV/min, probajte tamo, sve zna

)
3. nejdite u Labor, Sabol i slične maznimilovubrzo laboratorije i poliklinike da ne širite zarazu

al slobodno se gurajte u masama po sajmovima i tramvajima, koncertima i slično. Ups mogli smo staviti tekućinu za dezinfekciju ruku, ups...aa...sad je kasno..kak ono mr. Milie reko, nekom smrkne, nekom svane
4. nedaj bože da saznate da ste imali virus, pa da budete pametniji što uraditi ako vam skoči temperatura ponovo recimo 5 dan...

pa da nam dođete u zaraznu ..aa..ne ne

Doma, topli čaj i internet...svega ima tamo, samo čitajte i mirujte..ili pišite Miletu
Ajme kak sam ljuta