Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Re: vodene kozice-nekoliko pitanja

11 svi 2010, 10:42

Fleke po koži mogu trajat još dugo, moja manja imala je fleke godinu dana
po leđima.

Moji obojica imaju neke koje nisu prosle. Nazalost. :|

11 svi 2010, 10:43

I moj sin :roll

11 svi 2010, 11:07

Da baš me muči što je ljeto i bojim se da će sunce oštetiti tu novu kožicu, nisam sigurna da ga mogu u toj mjeri izbjegavati, u vrtiću se ide van od 10 do 12 h i sl....

11 svi 2010, 11:08

Možda daylong 50+?....sve u svoje vrijeme, idemo se prvo riješiti koza....

11 svi 2010, 11:14

Ovo ti i je sezona kozica. Tako da večina ima taj problem.
Budete nekako. Ako možeš ostavi ih doma duže od dva tjedna,
ako ne maži sa kremom za sunce i zamoli tete da ih izvode ranije.
Pogotovo ako ih ima više u grupi bolesnih, nije neizvedivo to sa tetama.

25 svi 2010, 07:41

Opet ja tu...Onaj put su nas zaobišle, eli evo novi val je u vrtiću, pa opet čekamo :roll ....Ja imam pitanje vezano uz kozice ako netko zna da ne otvaram novu temu:
Pošto sam trudna da li mogu kozice nekako naštetiti meni ili bebi? Ja sam ih preboljela kad sam bila mala, ali ipak :/

25 svi 2010, 07:53

Ako si ih ti imala, nemaš ama baš nikakve brige. Niti za sebe niti za bebu.
Ako ih nisi imala onda su jako opasne u prvom tromjesečju.

25 svi 2010, 13:51

Hvala! :kiss Tak sam si i mislila, ali ono ipak me malo panika lovi...imala sam ih sigurno, imam još i ožiljke...

25 svi 2010, 13:55

Onda nema mjesta panici.
Zaboravi na kozice slobodno :dada

06 lip 2010, 02:26

A, što je nas sve snašlo u zadnjih mjesec dana!!! :/
Upala grla, rota, bronhitis i sad kozice!! E, da nam se naspavati!
Uglavnom, ped nam je preporučila tuširanje, hipermangan nije spominjala, valjda jer Pia ima i inače suhu kožu, od A derme losion za kozice, ne izlaziti posebice na sunce i samo možda malo oko kuće, kasnije zaštitna krema jakog faktora! Al kod nas je to strava i ne znam kako joj pomoći jer ona uopće ne spava!!!!!!!! :baba

10 lip 2010, 14:04

marie claire je napisao/la:A, što je nas sve snašlo u zadnjih mjesec dana!!! :/
Upala grla, rota, bronhitis i sad kozice!! E, da nam se naspavati!
............... :baba

Joj , ovako je i kod slično bilo , red bronhitisa , pa vodene kozice , pa opet bronhitis i par dana iza proljev. Sve je išlo jedno za drugim . Užas jedan :baba
Sad je cura dobro , nadam se da će što duže biti zdrava.
P. se tuširala sa čistom vodom , bez šampona za vrijeme kozica , hipermangan nismo koristili. Dobar joj je bio Pruriced gel od Uriagea za mazanje kozica.

17 lip 2010, 22:29

Drage mame!
Mi smo prije tri tjedna preboljeli kozice, mala (2.5g) i Jan (4g) s razmakom od par dana. Prvi dan me lagano uhvatila panika jer nisam znala kako i šta :conf , svaka mama i prijateljica je imala drugi savijet, jedna kaže kupaj, druga priča nikako pa sam bila u nedoumici. Nazvala sam pedijatra da vidim šta će mi on reći ,on je rekao hipermangan NIKAKO pogotovo zato što obadvoje imaju jako suhu kožu. Sestra mi je poslije preporučila prirodnu kozmetiku Naturaleza i to je bio pravi pogodak. Dobila sam mješavinu za kupku koju sam sama završila( tako da je uvijek bila sviježe pripremljena) i tonik o 4 vrste hidrolata s kojim sam ih špricali kad god sam stigla. Prošlo je super, ustvari nisam uopče osjetila kozice a oni se nisu počešaliniti jedanput. Čak sam i dobila homeopatski pripravak uz to. Stvarno je za svaku preporuku....

18 lip 2010, 13:50

Suosjećam s vama :grligrli i želim da vam ljeto donese što brži oporavak.
Odgovori