Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

26 kol 2007, 21:44

nije klima. ja klimu kresnem doma jednom u sto giodina i najcesce onda kad on spava u zatvorenoj sobi ili nije doma.
jedina klima je ona iz auta, ali nju palimo otkad se rodio i nikad nista. osim toga, redovno je servisiramo.
enivej, on i dalje dise u najmanju ruku drugacije. glasno i tesko. danas sam ga cula iz druge sobe kako dise sto bas i nije normalno.
moze doktorica pricati sta hoce, mislim super sto su mu krajnici (ona je govorila samo za dva, ne i za treci) ok i sto su mu pluca ok. ali ja znam prepoznati nakon dvije godine sta je njegovo normalno disanje, a sta nije. ovo nije. :dunno
tu i tamo se fakat zakaslje, onako suho. nije to cesto i mozda to inace ne bih ni primjetila da sad bas ne pazim na to.
nemam pojma sto mi je dalje ciniti. :dunno

26 kol 2007, 22:02

mislim da bi ti bilo pametno to snimiti mobitelom ili kamerom jos bolje, i otici na srebrnjak s tom snimkom :up nazovi bolnicu i pitaj kad je ko dezuran, npr ak hoces k rihteru pitaj kad je on dezuran, a to je obicno utorkom mislim ili pon... i otidji gore popodne iza 16 na hitnu k njemu il nekom drugom. ja i dalje mislim da je to opstruktivni bronhitis ak ti njega cujes u drugu sobu :roll:

26 kol 2007, 22:06

andjo, ali ritam disanja je ujednacen i normalan, samo glasan. mislis da bi moglo biti to? jer pedica je to odmah iskljucila, to je bilo prvo sto je rekla nakon sto me cula i nakon sto mu je poslusala pluca :dunno
treba li mi uputnica za srebrnjak?

26 kol 2007, 22:08

iza 16 ne :up
cure cija djeca imaju opstrukcije sa glasnim , skripavim disanjem, kazu dfa je sve normalno osim zvucnog disanja :dunno moja kad je imala opsstr, ja po nicem nisam skuzila i dalje ne kuzim , jer ne dise tesko vec samo kaslje i to po noci :dunno btw upravo je pocela kasljat :ne

26 kol 2007, 22:11

ajme..... :( (to ja misici tvojoj).
nista, mislim da cu se zaputiti na srebrnjak. znaci samo doddjem iza 16 i kazem da bih da ga netko pogleda zbog tog i tog?
andjelak, hvala ti puno za info :daj5

26 kol 2007, 22:14

da, nastimaj si kad ti je neki dobar dok. dezuran ;) i pripremi se za guzvu :roll:

26 kol 2007, 22:23

i sad mi jos samo reci koji je dobar ...

27 kol 2007, 10:00

uf tesko pitanje, dobar je rihter ali kakav je na cybermedu takav je i u zivo ;) doktoricu kovacic su cure dosta hvalile :up

27 kol 2007, 10:24

:kiss

28 kol 2007, 08:01

meni je malenu spasila doktorica Klancir kod Sabola , istina je da se mora platiti ali doktorica je stvarno super , radi kao pedijatar ali je ujedno i pulmolog

moja malena je sa mjesec dana dobila bronhiolitis i u panici nisam znala kud da krenem pa sam otisla kod Sabola , uglavnom : odmah su skuzili kaj joj je, dali joj inhalacije, taj dan smo jos 3 puta dolazili na kontrole i sve su napravili samo da ne mora u bolnicu
sljedecih 2 tjedna smo dolazili svakih par dana na kontrole i po potrebi na inhalacije i cijelu tu pricu su naplatili samo ko 2 pregleda , vise bi platila apartman na srebrnjaku a da ne spominjem sto znaci odvesti jednomjesecno dijete u bolnicu

od onda, cim mi je nesto dovoljno sumnjivo da se ne usudim setati po "socijalnim" doktorima odem Sabolu i nikad nisam pozalila

31 kol 2007, 12:39

mamanoja, kakve su vijesti?

31 kol 2007, 13:22

mamashnita od noje je napisao/la:i sad mi jos samo reci koji je dobar ...

mi smo kod dr. žanete jelčić. okej je.

a da ipak virneš u klaićevoj kod dr.marna tu treću mandulu?

31 kol 2007, 13:28

mamanoja,izvješaj...????!!!!
Ma,ne znam mene to sve vuče na treći krajnik... :dunno

11 ruj 2007, 17:15

Mi smo imali istu pojavu kod infekcije pneumokokom (tri meseca hrapavog disanja, samo nocu), svi su tvrdili da je zdrav i da ja umisljam, dok nismo uradili bris grla i nosa.

14 ruj 2007, 14:24

grozna sam :oops:
nekad je bolje, a nekada losije, a ja nikako da ga odvedem doktoru.
jer preko dana je sve pet i nikakvih problema nema.
cure, ako idem privatno, kuda da odem? (bojim se da je pvt bolja opcija ovakvoj ljenguzi kao sto sam ja :oops: )

14 ruj 2007, 14:54

mamashnita, ja ti preporučam da odeš na hitnu na srebrnjak!
to sam ja napravila nakon što je pedijatrica rekla da njemu netreba nikakav pregled.
Otiđi bilo kaj dan navečer iza 20 sati, reci kaj je, reci da dr. sad ne radi.
sve će ti napraviti, ako treba i inhalirati!
Ozbiljno, to je po meni najjednostavniji način.

btw. tako su nama otkrili alergijsku astmu.

14 ruj 2007, 15:17

mamashnita , poslala sam ti pp :mah

Re: tesko / glasno dise

07 tra 2008, 08:10

nakon sto je zima prosla skroz mirno, nama se ponovno pocela dogadjati ista stvar :ne
zadnjih nekoliko noci tesko dise, kao da mu je sluznica nosa zadebljana, davi se, lose spava... tu i tamo mu spricnem operil i onda prodise normalno, ali to stvarno nije rjesenje. ovo moze potrajati jos mjesec ili mjesecima.
cesto si trlja okice, ali okice su mu bistre i ne suze, tako da ne vjerujem da je rijec o alergiji.
stvarno ne kuzim.

07 tra 2008, 11:04

ha nesto mu smeta.... ako si sigurna da nije alergija na nesto iz prirode, da li ti u ovo doba nesto mijenjas, tipa stavis mu deku umjesto popluna, okrenes madrac, vadis druge pidzamice....?

07 tra 2008, 11:06

ne, posteljina i sve u kuci je isto.
nisam sigurna da nije alergija, ali si mislim kako bi kod alergije trebale suziti oci i trebao bi kihati, ali nemam pojma, trkeljam laicki :dunno

07 tra 2008, 11:13

dok se ne javi netko pametniji....reakcija na alergen moze biti jaca ili slabija. kad uvodis razne namirnice u prehranu znas da moras paziti na doslovno sve: od malog crvenila oko usnica, preko kihanja, problema s disanjem, otoka.... pa tako si nekako mislim da mozda on ima neku sitnu alergijicu na koju reagira samo tako, da nema nikakvih drugih simptoma. :dunno

07 tra 2008, 12:56

Od moje frendica mali ja alergičar i to teški. Najgore mu je po noći oko dva-tri sata, kažu dr. da je otprilike tada i največa konc. alergena u zraku. Sa očima nikad nije imao nikakvih problema, nije ni kihao, a alergičan je na brezu, lijesku, topolu, ambroziju, prašinu i grinje :dunno
Ja bi ga odvela na Srebrnjak.

07 tra 2008, 12:57

tamo se dugo ceka, je l' da? mogu li se testiranja napravit inegdje privatno?

07 tra 2008, 13:04

Ne znam, al svakako ga odvedi. Bolje i bez veze, pa isključiš alergiju.
Možda da ga odvedeš u Novu bolnicu (to ti je blizu), neka mu izvade eozonofile iz krvi i brisa nosa. :dunno
Nedaj bože da ti dođe do faze u kojoj su moji frendovi došli na Srebrnjak. :|

07 tra 2008, 13:04

tnx :mah

07 tra 2008, 13:05

:mah

07 tra 2008, 13:11

http://www.laborcentar.hr/biokemijski-laboratorij.htm
Evo labor radi rast testove :mah

07 tra 2008, 13:16

shnito, :hug , nemoj dijete voditi po bolnicama.
odvedi ti njega u brda il na more na cisti zrak...da vidis kak bu mu mam bolje.

07 tra 2008, 13:19

ina :klanja

07 tra 2008, 13:24

Ma no problem...i drugi puta :bye
Odgovori