Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Re: progutao novčić?

08 lis 2008, 23:14

He, mi smo P nasli kamencic u peleni, a jedan u bodicu iznad pelene. Tak da, nije ga progutala vec je upao kroz pelenu. Vjerojatno je tak bilo i sa Matijom.

15 svi 2010, 11:55

Evo da i mi damo mali doprinos temi :p Jucer popodne Nidal je dosao da mi saopsti da je progutao paricu, kako on to kaze, i da je parica sada dole tj. u stomaku. Znala sam da je na stolu bilo deset centi i da je samo to mogao progutati. Nismo panicili (dobro mm jeste malo :mrgreen ) nego smo sacekali, a probavni sistem moga sina je paricu izbacio u rekordnom roku. Jutros je bila u tuti :1 :znoj

30 svi 2013, 12:14

moje dijete se stvarno trudi sva iskustva i čari majčinstva mi omogućiti
i one dobre i manje dobre

jutros je progutao kovanicu, 20lp ako se ne varam
i kaže da je stavio u usta i progutao i ispričava se što je to napravio (pretpostavljam da je skužio da sam u šoku pa me tako smirivao).
desilo se to prije 1h i sve se čini u redu, osim što ima neki suhi kašalj malo češće nego inače
ne znam jel to povezano jedno s drugim ili mu je jednostavno taj kašalj bio u planu doći danas neovisno o progutanoj kovanici :ajme
cijela sam u grču
al po vašim iskustvima, nema mi druge nego čekati :conf
najgore je što on inače jede 'zdravu' lako probavljivu hranu jer od rođenja ima problem s kakicom (kaka svako 3-5dana)
i sad sam na iglama još dodatno zbog ovog
uhh :znoj
Odgovori