Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Re: svjeza krv nakon nuzde

28 vel 2010, 23:33

ne nadaj se previse, ta se govna pojavljuju i nestaju, mali nije imao mjesec dana krvi, pa je opet par dana imao, sad nema vec jedno dva mjeseca, al svaki dan ga neizostavno frknem na zahod kakiti. I svaki put kad ga stavim, on kaki, znaci da zadrzava, prase.

01 ožu 2010, 10:46

Swenki, ne copraj. :) Odlicno, Nedo, drzimo fige i dalje.
Swenki, uvedi obavezno kakanje nakon dorucka i vecere. Bez pardona, svaki put neka odsjedi bar 5, 10 min i proba. Nakon nekog vremena bi trebalo to postati normalno i uspjet ce svaki put bar nesto pokakati.

04 ožu 2010, 00:44

swenova mama je napisao/la:ne nadaj se previse, ta se govna pojavljuju i nestaju, mali nije imao mjesec dana krvi, pa je opet par dana imao, sad nema vec jedno dva mjeseca, al svaki dan ga neizostavno frknem na zahod kakiti. I svaki put kad ga stavim, on kaki, znaci da zadrzava, prase.

Kod nas identično. Nekidan opet bilo krvi. Danas vidim ja da će proć dan bez govanca i šaljem ga na wc, al kaže da mu se ne kaki. Kad mi je dosadilo, kažem: Nema pizze za večeru (ja radila doma) onima koji ne kake! A on promislija par sekundi pa vikne: Meni se kaki! Ode tamo, nekon nekog vrimena zove da ne može, ja pjate prala, pa nisam mogla isti sekund po njega, kad čuješ ga: Jeeesam, dva komada, mogu dobit pizzu? ;) Podkupljujem ga tako, šta ću...

05 ožu 2010, 14:00

malo off:

LiKmama je napisao/la:MORA imat nesto pod nogama, inace koristi potpuno pogresne misice.
Ako nemas nista, podmetni svoj dlan.

Nešto me kopka ovo oko oslonca za noge pa mi, pojasnite - znači dijete i kad je na vlastitoj daskici treba imati oslonac (bez obzira da li ima poteškoća s kakanjem ili ne) i vrijedi li isto i za malu nuždu?

Ako je tako, postoji li neko jednostavnije/praktičnije rješenje (neka plastična stepenica/ podest...) za kupiti kako bi se dijete oslonilo?

05 ožu 2010, 14:31

Pa da, imas one male stepenice, stolicice za kupiti.
Da, treba imati oslonac u svakom slucaju.

05 ožu 2010, 15:39

Hvala, LiK.
Znala sam viđati da klinci stoje na stepeničici nad lavaboom (valjda bi ta visina i njoj odgovarala dok sjedi na školjki :conf ), još da saznam gdje ih ima za kupiti i da li ih netko od vaših malih koristi?

05 ožu 2010, 15:43

duga, stavi pred wc obicnu malu drvenu stolicu, hoklicu, samlicu .... neku slavonsku drvenu sjedalicu ;)

05 ožu 2010, 16:06

Duga je napisao/la:Hvala, LiK.
Znala sam viđati da klinci stoje na stepeničici nad lavaboom (valjda bi ta visina i njoj odgovarala dok sjedi na školjki :conf ), još da saznam gdje ih ima za kupiti i da li ih netko od vaših malih koristi?

Mi smo tu klupicu / stepenicu našli u Kauflandu za nekih 30 - tak kuna.

05 ožu 2010, 18:49

mamashnita od noje je napisao/la:duga, stavi pred wc obicnu malu drvenu stolicu, hoklicu, samlicu .... neku slavonsku drvenu sjedalicu ;)

ma da, pa bilo sta, uopce nije bitno.
Ti mali drveni samrleki su odlicne visine za to, ove stengice su dosta nize.
L je ta stengica sad taman; sjedi na wc-u bez male daske i drzi noge na tom, a visok je cca 113, 115 cm. Prije sam mu stavljala jos i koju knjigu ili rukom boltala noge.
Odgovori