Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
02 pro 2009, 23:18
rekla mi je da nedolazi u obzir da mi preporuči cjepivo koje može izazvati nuspojave-jer je novo i relativno neispitano...jer ga oni SADA testiraju na nama
a kako ga testiraju dasa kad je svicarska vec cijepljena njime, kao i pola europe? Bas su nas cekali za ispitivanje.
04 pro 2009, 23:02
rekla mi je da nedolazi u obzir da mi preporuči cjepivo koje može izazvati nuspojave-jer je novo i relativno neispitano...jer ga oni SADA testiraju na nama
a kako ga testiraju dasa kad je svicarska vec cijepljena njime, kao i pola europe? Bas su nas cekali za ispitivanje.
Ja mislim da je mislila to NAMA, na svima nama, citavoj populaciji a ne nama, Hrvatima.
04 pro 2009, 23:16
Palunkice, kaj ćemo, sad se smiju svi koji se žele cijepiti

?
05 pro 2009, 11:21
Ja ću se cijepiti definitivno. Čekam da doktorica tamo gdje radim objavi cijepljenje za sve i idem
Iako mi se sve čini da sam i ja bila jedna od "onih". Krvna slika OK s visokim CRPom i neka viroza. Tina neću cijepiti, za njega računam da je sigurno prebolio.
05 pro 2009, 15:25
ne pada mi na pamet cijepiti ih
05 pro 2009, 18:01
eto nam se i ministar cijepio, sebe i svoju obitelj.
ja necu sigurno. i od cijepljenja djeteta sam skroz odustala.
05 pro 2009, 20:13
jestel' vidili kako je mengelinovic cjepio sve po naredjenju? od mame i tate do mladezi hdz-a...boze me sacuvaj di zivim....
10 pro 2009, 15:09
JiA je napisao/la:eto nam se i ministar cijepio, sebe i svoju obitelj.
.
16 pro 2009, 17:09
Ja isto ne mislim se cjepiti. Ni mene ni djete.
17 pro 2009, 11:57
Mm se toliko boji SG da me vec xx puta pitao hocemo li se cijepiti i hocemo li cijepiti djecu.
Mama se kao zdravstveni radnik vec cijepila.
Ja necu niti sebe, niti djecu. Jer ne spadamo niti u jednu rizicnu skupinu, hB!
18 pro 2009, 05:52
Mi smo se cijepili svi. Ove godine imamo specifičnu situaciju (rodit ću u januaru) i svi liječnici (gin i pedijatri) su mi savjetovali da se cijepimo. Nismo imali nikakvih nuspojava. Moja N. je osim toga i astmatik (a bome i ja). L. i J. su dobili samo pola doze u prvoj rundi, moraju još drugu polovicu dobit. U našem zdravstvenom domu nestalo cjepiva, bio je dosta velik interes, pa sam s N. morala u LJ na cijepljenje. Ona je već dovoljno stara i dobila je odmah cijelu dozu. Sad čekam da li će doć nove doze kod nas, ako ne onda moram L. i J. isto vodit u LJ po drugu polovicu doze. Druga polovica se daje nakon tri tjedna.
18 pro 2009, 09:16
Neću cijepiti ni sebe ni djecu, nekako kad sam čula one i za i protiv, priklonila sam se onima protiv. Mali od kkolegice imao je SG, odležao (bio je u bolnici par dana ) i sve je ok. Mislim si ako ju i dobijemo, odležat ćemo i gotovo, riješimo to za par dana.