Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
21 lip 2012, 16:28
Tako sam si i ja mislila da je puno.
21 lip 2012, 16:48
sad citam uputu na njemackom

gdje pise da se prepolovi dozavza klince do tri god. I jos jednom prepolovi kad fine kura atb.
A na omotu na hrv prevodu ni slova o tome.
26 lip 2012, 14:32
Krasno.
26 lip 2012, 14:36
naravno da sam zvala distributere.
26 lip 2012, 14:41
Meni je pedijatrica rekla za VIP Premium Probiotik da je najbolji. Isto se otapa u vodi, cca deci, i nema šanse da ga moj mali popije jer je onako, slankasto bljutavo. Tako da sam od toga odustala.
Prolife nam se pokazao najboljim (čitaj popije bez problema).
I da, nakon antibiotika probiotik bi trebalo piti barem 2 mjeseca
26 lip 2012, 21:14
e pa to su ti.
mi muku mucimo sad s tim. opcenito je slabijeg teka i uopce ne znam kako da joj to gurnem. 1/4 case je stvarno dosta tekucine za kamuflirati. mozda sam ipak trebala ici s nekim drugim
26 lip 2012, 21:24
Nama su se prolife ampule pokazale za klince najbolje, možda i nije najbolji probiotik, ali i najbolji mi ne vrijedi ako ga ne uspijem ugurat u ustašca. A ovu malu ampulu taman nekako progutaju, iako im nije baš naj okus, al čak i malu. Agovorim da tu ampulicu popije.
19 srp 2012, 18:20
Sanika je napisao/la:Meni je pedijatrica rekla za VIP Premium Probiotik da je najbolji. Isto se otapa u vodi, cca deci, i nema šanse da ga moj mali popije jer je onako, slankasto bljutavo. Tako da sam od toga odustala.
Prolife nam se pokazao najboljim (čitaj popije bez problema).
I da, nakon antibiotika probiotik bi trebalo piti barem 2 mjeseca
mi koristimo vip probiotik gotovo svi. nigje ne pise da se otapa u 1 dcl vode, nego u malo vode. ja ga otopim svojoj N u casici na dnu u kolicini dva tri gutljaja, i popije bez problema, iako veli da joj je bljak
inace, prije vipa sam otapala sadrzaj linex kapsule isto u malo vode.
27 tra 2014, 12:29
prodali mi omni probiotik panda, sad tu citam da je za novorodjencad, sad jel tko zna koliko dajem trogodisnjaku
27 tra 2014, 14:36
Jel pakiranje u vrecicama ili sa onom malom dozirnom zlicicom?
27 tra 2014, 15:45
Mi smo po preporuci naturopata koristili Ferzym junior (male bočice koje se odvojeno zamute netom prije korištenja), bez problema se popije (mala količina) i stvarno joj je koristio. Proizvođač je Specchiasol.
27 tra 2014, 16:15
mala zlicica je, al pise da je za djecu do godinu dana, pretpostavljam da je to premalo za trogodisnjaka
idu 3 grama
28 tra 2014, 05:47
Ja bi tu dozu podijelila na pola dva put dnevno. Mislim da je zlicica od 0,5g.
Znaci gram ipo ujutrp i navecer. Samo da od atb bude razmak dva sata.
28 tra 2014, 14:11
znaci okej je i za velike? super, zavrsili sa atb, a dajem ujutro, 3 grama...
28 tra 2014, 15:57
Je ok je i za starije od njega. A nama su inace preporucili za atb da uzimamo isto njihov ali onaj s oznakom AAD10. Tu je doza 5g. dnevno.