meni je manja kurila samo tri dana, al je dalje puno spavala, bolile su je noge,
slabo je jela..
ovako je dar isao- tri dana do 39.6,7, ali je relativno lako temp bila pod kontrolom s ibuprofenom i lupocetom, ali je i kad je pala na 37.5, cetvrti dan, nakon toga je otisla na normalu, ali se pridruzio kasalj, prvo suhi, sad je vec zreo, i strgan je bio jos i sesti dan premda bez temp. Lezao je, natankavala sam ga sokovima, jeo vrlo malo i skoro nikako. Jos uvijek nije bas sav svoj. Jednom je povratio.
Zvala sam peda, kaze da je tipicna slika ovogodisnje gripe bas takva, s time da se temp zna vratiti peti, sesti dan ponovno. E sad, jel gripa ili parainfluenca, koga briga. Virus je bio, to da.
U vrticu su bili desetkovani, u jednom trenutku ih je u cijeloj grupi bilo pet, od njih 24. On nije isao u vrtic ni prije, tako da nije od tamo pokupio.

Uz to je svaki dan jednom dnevno imao i proljev... Danas je 7. dan, sutra idemo kod dr- radi uha, nadam se da ćemo uspjeti bez antibiotika to izgurati....

dijagnoza-gripa.

a danas im je peti dan antibiotika i već su obadva bili ok i bez temperature, samo povremeno zakašlju....Ništa mi nije jasno!! otkud sad opet temperatura?? 

ovo je sad već 7 dan i sad više niš ne kužim , jel to na kraju gripa ili sam ipak trebala inzistirati da mu vadi crp ?