Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
10 ožu 2012, 00:32
Samo da još nadodam. U našem slučaju i iskustvu s ovom kremom stvarno pomaže kod začepljenog nosa kako kod beba tako i odraslih. Uvik prije spavanja bih namazala u nosić i u toku noći bi već bolje disale. Pomaže i kod upala sinusa, višenamjenska krema. Moram priznat da ni ja nisam virovala da pomaže kod svih navedenih tegoba koje su napisane u prospektu.
10 ožu 2012, 11:14
Operil je bezreceptni lijek za odrasle i djecu iznag godine dana ,za mlađu djecu može samo po preporuci liječnika znači uz privatni recept. Ista je stvar i s Nurofen sirupom i sl.
10 ožu 2012, 13:18
nurofen ide bez recepta.
dalsy, po novom, ide na recept.
i kad dodjes u ljekarnu kuputi operil, kako magistra zna kupujes li ga za dijete od 15 ili od 3 mjeseca?
10 ožu 2012, 23:20
Mene su uredno pitale koliko dijete ima godina odn. mjeseci.

A sad hoćeš im odgovorit iskreno ili ne, druga stvar.
10 tra 2012, 20:25
Mi kod začepljenog nosića,svaka 2h špricamo sa sterimarom sa Cu ( pa sauganje)i mažemo biljnom mašću vitamel oko nosa,prsa i sinuse,za sada operil nikada il nešto drugo nismo koristili...
10 tra 2012, 20:27
Mi kod začepljenog nosića,svaka 2h špricamo sa sterimarom sa Cu ( pa sauganje)i mažemo biljnom mašću vitamel oko nosa,prsa i sinuse,za sada operil nikada il nešto drugo nismo koristili...