Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
08 sij 2010, 00:07
Mislim na Leonicu i vjerujem da će biti bolje

za našu hrabricu
08 sij 2010, 00:19
molim se za malenu da joj bude bolje
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
anđeo mali
08 sij 2010, 10:42
Mislimo na njih. Mora, mora biti bolje.
08 sij 2010, 11:16
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nedaj se malena....molimo i dalje...
08 sij 2010, 19:52
ja stalno mislim kako joj je težak život,koliko je toga prošla, a toliko malena! samo da ozdravi,samo da ozdravi!
08 sij 2010, 20:57

zašto se baš tako mali moraju tako mučiti...? nadam se da imaju još toliko snage, stvarno

, mislim da je najgore iza njih, moraju izdržati
šaljemo im anđeleke koji nek im daju snage
10 sij 2010, 23:58
Gore,dolje,gore,dolje to je možda najtočniji opis Leoninog stanja. Napravljene su pretrage, nađena je hrpetina trombova,bila je jako loše,prestala je piškiti,tlak je divljačio,nitko nije davao puno nade....jedino sam ja još vikala s nebodera u Zagrebu ne zakapajte mi živo dijete..... onda se sve stabiliziralo i jutros je bilo super još jučer su bubrezi proradili, jutros je skinuta sa respiratora i stavljena na cpap uređaj. To je uređaj koji upuhuje zrak samo kad pacjent prestane disati i omogućava da maksimalno sama diše, kako je dan prolazio stanje se počelo pogoršavati pa je opet vraćena na respirator. To je po meni ok jer nemožemo ni očekivati da ju sad potpuno skinu, mora polako vježbati.
Daniela Vas i večeras lijepo pozdravlja.
I ja Vas sve pozdravljam (to uostalom i znate)
S.
11 sij 2010, 00:01
Ah.
Zaista, odakle samo crpe snagu...
Bože, pomozi im...
11 sij 2010, 00:03
Jadno dijete . Molit ćemo za njenu snagu da izdrži...
11 sij 2010, 08:55
Samo da svaki dan napravi mali koračić naprijed
11 sij 2010, 09:59
leona

kakva borba - nenadmašiva si i vrijedna svakog divljenja
11 sij 2010, 11:21
Leona, samo hrabro naprijed
11 sij 2010, 17:18
ajme,jadna mišica naša,drži se milena!
13 sij 2010, 01:40
Hm nije ni dolje ni gore. Onda sredina. Noćas je bila kritično nisu joj uspjevali podići tlak onda je jutros dobila drugi lijek pa je bolje.
Jučer je navečer slabo piškila danas je malo bolje. Morali su smanjiti lijek za trombozu jer je počela malo krvariti.
Nije više skidana s respiratora jer mora čuvati snagu za borbu s trombovima.
13 sij 2010, 10:10
Mislimo na Leonu i njenu porodicu.
13 sij 2010, 11:27
Cesto ih se sjetim. Velika su to iskusenja za cijelu obitelj. Ali nadam se najboljem, svi su borci, i roditelji, i mala mrvica, naravno!
13 sij 2010, 13:47
~~~~~~~~~~~~~~ za ozdravljenje