Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Re: Pedijatar Split - preporuka

23 tra 2010, 19:28

nema mjesta kod njih,čujem da je pretrpano

23 tra 2010, 21:05

sve sta valja pritrpano je :angry

a budimirka' sta snjom

10 sij 2011, 10:36

Koja Budimirka?

22 svi 2011, 17:39

Jel netko zna koliko dode pregled kod dr. Labure?

24 svi 2011, 10:13

znam ja šaljem ti pp

10 lip 2011, 12:37

dr. vulic dal ona radi privatno ili preko socjalnog?

10 lip 2011, 12:48

Preko socijalnog, na Mertojaku. Sada joj je smjena popodne. Ako ti treba tel, pitaj. :mah

10 lip 2011, 12:53

Ajme oprosti mislila sam na dr. kraus.
vidim na total splitu da pise da je privatno vlasnistvo. al adresa je na mertojaku, pa mi nije jasno dal ej preko hzzo-a il kako pise privatno

10 lip 2011, 13:14

dr.meiru kraus.žena je prekrasna uvijek temeljita ,ljubazna s djecom i dobra za uputnice.nikad nije radila probleme za to.znam da je uvijek gužva jer ima dosta pacijenata.

evo dobila sam ovu ped. pa me zanima kakva je sa antb. jel laka na njima, il ipak daje olako. radi toga idem od ove sadasnje

10 lip 2011, 17:42

Ima li itko iskustva s dr. Vukušić. Čula sve najbolje o njoj osobno a sad me još interesira na profesionalnom planu. Netko ju je već spominjao? Ina? Pisali ste o jednoj smjeni? Jeli se što promjenilo? Dali itko radi u suprotnoj smjeni? Gdje ideš ako ti se djete naglo razboli u suprotnoj smjeni npr?

10 lip 2011, 17:45

nisam ja već Anika. pogledaj prvu stranicu topica

Re:

10 lip 2011, 17:54

Ina pročitala sam, referirala sam se na ovo:
Ina66 je napisao/la:ja ti htjela preporučiti našu, ali vidim da je kike već napisala da je pretrpana
a dr. Z.V. iz ambulante Lokve? moja prijateljica je kod nje i prezadovoljna je

Jeli prijateljica još uvijek zadovoljna?

10 lip 2011, 17:56

ne baš

Re: Re:

05 srp 2011, 20:07

rusulica je napisao/la:Ina pročitala sam, referirala sam se na ovo:
Ina66 je napisao/la:ja ti htjela preporučiti našu, ali vidim da je kike već napisala da je pretrpana
a dr. Z.V. iz ambulante Lokve? moja prijateljica je kod nje i prezadovoljna je

Jeli prijateljica još uvijek zadovoljna?

Ja ti kažem u glavu i zaboli me!
Dođem u ambulantu u panici jer mi djetetu izbijaju plikovi koje nikad na nikome u životu nisam vidjela, nestanu za pola sata pojave se na drugom mjestu i sve tako-ja luda napola ne znam di mi je glava i ne budi lijena odvedem dijete u pedijatrice koja nas uzgred budi rečeno viđa, da ne pretjerujem, reći ću samo-rijetko...šta je vama-to je pozdrav (kao da sam joj svaki dan pod nosom)...ja objasnim ukratko.
-To su urtikarije.
-Dobro, a što su urtikarije?
-Urtikarije su urtikarije!
-Jel to ozbiljno nešto, od čega je, jel se liječi...iz mene sto pitanja....šta je i normalno
-Ima terapija, njoj ne treba. Do viđenja.

Jel tebi to normalno?! Da ja moram doć doma i istraživat na internetu šta su urtikarije...uz svo dužno poštovanje, meni to nije normalno!
Na prvu mi je bila ok (mada užasno nepristupačna i nikakvog takta s djecom ama baš nikakvog nema). Sviđala mi se činjenica da njoj ništa nije strašno, nekako te umiri kad te izbanalizira, a i antibiotik joj je zadnja opcija (nažalost i vađenje krvi..). Al onda je bila jedna situacija o kojoj neću iz prostojnosti ovdje pričat javno i tu sam definitivno rekla pod 1. Neka zahvali dragoj Gospi šta joj nije bilo moje dijete u pitanju, ja bi je ubila. i pod 2. zaboravila sam od bisa šta!

Meni stvano ne treba ništa posebno osim da se netko ljudski ponaša prema tebi i da ne priča na pola jezika kao da si mu/joj dosadan. I naravno da mi pregleda dijete, a ne da kaže "rekla bi ona da je nešto boli" :conf dijete je došlo s fibrom preko 39...e da pod 2. :mah

05 srp 2011, 20:13

Inače, jel ima netko kojeg dobrog pedijatra za preporučit :bidan

05 srp 2011, 21:47

:strah :strah Ta dr. mi i nije bila opcija, iskreno receno, jer nisam opce cula za nju dok nisam procitala post od INE.

mm je od poznanika koji radi na hitnoj na Firulama dobija inf. vezano za ped.
Preporuka mu je bila:

Dr. Kirin- Sucidar
Dr. Vulić
Dr. Kraus.

Medutim, kad sam dosla na mertojak Vulicka mi je rekla da ne upisuje novu dicu jer da je prisla normu od 500 pacijenata i da samo ceka kad ce joj zatvorit ulaz. Isto tako na vratima ordinacije joj stoji obavjest da se starija dica prebace u dr. opce prakse( sta sam sigurna da joj to stoji badave tu).

Kod dr. Kraus isto sve popunjeno, ne prima nove.
Vulicka mi je preporucila dr. Vukovica isto do nje ordinacija, al mi nije bas na glasu.
Zvala sam Kirin, ona upisuje pa cu se zaletit pribacit bar cure, jer malog ne mogu dok ne prode godina dana. :ne

06 srp 2011, 08:07

Medutim, kad sam dosla na mertojak Vulicka mi je rekla da ne upisuje novu dicu jer da je prisla normu od 500 pacijenata i da samo ceka kad ce joj zatvorit ulaz. Isto tako na vratima ordinacije joj stoji obavjest da se starija dica prebace u dr. opce prakse( sta sam sigurna da joj to stoji badave tu).

Zaista se djeca prebacuju kod dr. opće prakse jer sam ja svoje starije dijete prebacila. Nije samo mrtvo slovo na papiru.

06 srp 2011, 08:13

i kod naše pedijatrice već dugo stoji papir da se prebace djeca rođena 2002. i ranije
to im je direktiva od ministarstva

06 srp 2011, 09:45

Vulićka je prikrcana i uvik je golema gužva. Jedva sam dočekala Saru pribacit, a za godinu-dvi pribacujem i drugu. Rijetko se kad čeka manje od 2 ure.

06 srp 2011, 10:33

mirbi je napisao/la:Vulićka je prikrcana i uvik je golema gužva. Jedva sam dočekala Saru pribacit, a za godinu-dvi pribacujem i drugu. Rijetko se kad čeka manje od 2 ure.

Virujen da je, jer ja sam se dosla samo raspitat za upis, pa sam cekala dobrih pola sata, a nije bilo neke guzve. Bila jedna zena s malenom, pa sam zamolila da ako mogu samo pitat. Kad sam rekla da sam je dobila kao preporuku, rekla je da to nema veze stim, da je ona pretrpana najvjerojatnije zato sta je prva na ulazu, pa kao svi dolazu kod nje. sta joj ja nisam bas povirovala, al dobro.

prica mi prijateljica da kod njihove ped. isto stoji obavjest na vratima da se starija dica prebace kod dr. opce prakse, al kaze da to kod njih niko nije napravija, nego da mame medusobno mole da prebacu stariju dicu kod svojih dr. kako bi mogle upisat mladu dicu.

neznam kako ped. prakticiraju to, al mislim da bi bilo u redu i mimo obavjesti da naglase roditeljima da se prebace kako bi manji dobili prednost upisa :dunno

Re: Re:

06 srp 2011, 12:08

Ira27 je napisao/la:
rusulica je napisao/la:Na prvu mi je bila ok (mada užasno nepristupačna i nikakvog takta s djecom ama baš nikakvog nema). Sviđala mi se činjenica da njoj ništa nije strašno, nekako te umiri kad te izbanalizira, a i antibiotik joj je zadnja opcija (nažalost i vađenje krvi..).

Da čula sam da je i privatno tiha i banalna ali ovi od kojih sam to čula smatraju to vrlinom jer ne paničari ali vjerujem vama mamama da to izbaci iz takta kad su ozbiljnije stvari u pitanju

14 lip 2012, 11:43

evo da podignem temu malo
mi smo doslovno pobjegli od naše pedijatrice na Ravnim Njivama i upisali se kod dr. Malić Tudor na dispanzer
ima li ko iskustva s njom i jeste li zadovoljni?

15 lip 2012, 23:38

Cure moje, ne znam baš koliko ima smisla minjat pedijatre, onako iz razloga da nam se netko baš ne sviđa... govorim iz svog iskustva. :p Ja sam bila kod dr.Pavlov na Sučidru i nisam baš bila presretna, a ondam kad se rodila mala, prebacili smo se na šk.polikliniku u dr.Žigo, a tamo tooooliko čekamo da mi je i ta odluka prisla. Bila bi najrađe pobigla i u trećeg pedijatra/ice kad sam rodila treće dite, al znam da opet ne bi bila zadovoljna. Ova naša sadašnja kroz koji misec ide u mirovinu, baš me zanima ko nam stiže i oče li me oduševit. :lol

16 lip 2012, 08:54

tako sam i ja mislila,...al stvarno više ne mogu sa ovom izać na kraj...nisam nikad bila ful zadovoljna s njom, al sad mi je stvarno prekipilo... ima tu priče za dva dana pričat.

24 tra 2013, 15:58

pozdrav evo da malo podignem temu....naša dr je Vukušićka i malo je reć da žena nije pogodila profesiju....nije mi smetalo ni to šta ne govori,ni to šta nikad ne pozdravi,ni mali milijun drugih stvari,koje su u najmanju čudne-jer je ona čudna....al sad imam problem.Moja malena vrišti kad je čuje il vidi,urla do te mire da se danas izrigala 5 puta od plača....toliko se iziritirala da nisam mogla doć sebi....ima 16 mjeseci i zadnji put smo bili na godišnjem pregledu na kojem je isto užasno plakala....jednostavno je nemože vidit.....sva srića nije bolesna,malo mi se činila bezvoljna,kašljuca i pomalo curi nosić...al u biti ništa strašno,no kako imamo jedan veliki obiteljski hepening u sub a mala ne podnosi vožnju,računam idem pitat dr da mi da nešto-selo daleko a mala i auto dva pojma....naravno da me dotična pozdravila sa ričima nema ništa za nju ona je mala....kad se izrigala i to toliko dobro dala mi fenistil kapi i upozorila da će mi sestra donit papir da obrišen rigotinu,i utekla....donila sestra papire za pod pa još jednom mac papira i utekla....obrisala ja njihov faking pod malu uplakanu stavila na stolicu dala joj svoj mob da ne plače i nastavila glumit čikitu.....nakon svega ovog ja moram hitno minjat tu pedijatricu jer neću malu više ovome izlagat.....amo žene,majke dajte savjet osim Labure u koje ću očito završit....di ću u koga ću....ps sorry na dugom postu al nisam odolila-želim da svi znaju!Vukušićka ne zna ni s ljudima ni s dicom,dijagnostičar je dobar al uzalud joj trud.....koji i nije bogzna koliki...sestra joj je jadna cila daun ka da je bidna u depri...ma ne daj bože da ti šta triba u njih.... :bigno

25 tra 2013, 10:42

ja znam osobu koja je bliska s Vukušićkom i koja ide u nje i zadovoljna je. Kao žena nije paničar nego flegma. brate ne volim ni jedno ni drugo.
Mi smo u Pivalice za koju moram reć da je doživila preobražaj. Prije mi je išla na živce neopisivo, sve je falivala, morala sam noktima čupat za svaku uputnicu. Prominila se skroz, postala staložena, izbjegava atb. Napokon sam zadovoljna. Ne znam šta joj je bilo, možda neka faza. Svekrva mi kaže da su njena mlađa dica prije bila u nje i da je bila zadovoljna.
Labura je vrh :dada

25 tra 2013, 12:33

Mi smo isto razbijali glavu kod koga upisati dijete kad se rodi i nekim čudom smo uspjeli u Krausice koja mi se stvarno sviđa jer je jednostavna i direktna i da se s njom sve lijepo dogovoriti. Baš je jedna ugodna, draga osoba. I jako je pedantna iako svi pregledi prođu ležerno. Kod nje smo došli prvi put na staru godinu, kad je naša curica imala 13 dana i primila nas je preko protokola, a kasnije i uzela preko HZZO-a.
Drago mi je da nije neki filozofski tip, a nije ni mučaljiva. Možeš je pitati što hoćeš i ne iščuđava se kao da si pao s Marsa.

26 tra 2013, 00:46

Ma ja sam u Vukušićke i išla zato šta su je osobe bliske njoj i njenoj femili toplo preporučili....
je istina, flegma je i meni je to ok....mala mi nije popila nijedan ant nit je bila nešto bolesna....
al to šta joj je pozdrav 'šta joj je' jel ima fibru i nije joj ništa dođite za par dana ako se pogorša...... :roll to mi je brate ajme.....ma i to bi sve prigrmila,imam starije dite, koje je već veliko i neki savjeti od nje, mi i ne tribaju a i nije ih imala namjeru ni dat.....
rekla je vidim da sve znate jer vam je stariji bia takav i to je to.....al kako ditetu priuštit takvu odbojnu neugodnu ženu koja ni uhu ni oku nije mila....iskreno....nemogu....a nisan pametna...za Pivalicu sam čula toliko lipih stvari same hvalospjeve....al da je u nje gužva samo takva... :( nisam pametna

26 tra 2013, 07:47

i smo prešli kod dr Tudor Malić na školsku ja sam super zadovoljna s njom...sestra joj je onako, ok al dr je meni famozna. mirna i staložena sasluša te od riči do riči bez prekidanja, zna dat savjet, zna umirit roditelja. nema prevelike gužve kod nje.

29 tra 2013, 13:48

fala Milka na inf, raspitat ću se i najvjerojatnije pribacit brzinski....jeste vi isto bili u Vukušićke il? bitno mi je da ima mota sa dicom, jer moja se crnom ciganu smije, a ovoj plače šta je van pameti...
Odgovori