Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Re: Poliklinika Helena i urinoifekcije-iskustva...

17 tra 2011, 10:21

lukak je napisao/la:Prof. Cvitković je zakon! Nazvala sam ju i stvarno si je uzela vremena i sve mi objasnila. Rekla je da je obzirom na to kako se do sada sve odvijalo zaključila da je Lukin organizam snažan i da ima dobar imunitet, te da bi svakak mogli probati bez profilakse. Ja sam uspjela naručiti test trakice za urin i našla sam Cranactin kapi (sve to je u Varaždinu malo teže naći) i sljedeči tjedan kada to dođe, i kad ja skupim dovoljno hrabrosti, jer moram priznati iako sam jako sretna što ću mu skinuti profilaksu, ipak se i bojim, počinjemo sa ukidanjem profilakse. Eh da, i prof. mi je poslala recept za antb., ali tabletice koje uvijek mogu biti pri ruci ako pođe po zlu, jer imaju duži rok trajanja nego sirupi. Stvarno je super!

Malo kasnim, ali htjela sam ti reći da me možeš kontaktirati ak nekaj nemreš nabaviti da ti kupim u zg i pošaljem poštom, to mi stvarno ne bi bilo problem.

Re: Poliklinika Helena i urinoifekcije-iskustva...

18 tra 2011, 07:19

sandra i marko je napisao/la:Malo kasnim, ali htjela sam ti reći da me možeš kontaktirati ak nekaj nemreš nabaviti da ti kupim u zg i pošaljem poštom, to mi stvarno ne bi bilo problem.

Super! Hvala! Za sada smo uspjeli sve nabaviti, ali javit ću ti budem li trebala. :kiss
Odgovori