27 ruj 2012, 15:16
06 lis 2012, 16:25
10 lis 2012, 10:00
10 lis 2012, 14:11
12 lis 2012, 12:11
13 lis 2012, 12:01
... no, stvarno sam sretna majka jer je anomalija na jednom bubregu dok je drugi OK.15 lis 2012, 08:52
30 lis 2012, 14:04
ali checkiram ja nju na kraju. Neki dan je cak dosla sama u wc i sva ponosna rekla: Vidis kako sam se sama sjetila ic piskit kad je zazvonilo
malo me trta sad, jer u subotu i nedjelju pravimo dnevnik. Nadam se da ce barem nesto bit bolje nego od zadnjeg puta... U utorak smo narucene na urodinamiku i biofeedback u Heleni. Moram vidjet s njima sto kad dijete ima temperaturu? Naime, u petak je imala temperaturu 39 i ja sam jednostavno izignorirala taj dan kompletan rezim, kljukala sam je s tekucinom. Isto tako, nadam se da ce izdrzat do 11.30 punog mjehura premda imamo se dignut u 6 ujutro da bi stigli u Zg
07 stu 2012, 10:44
zeka_peka je napisao/la:Evo da se javim sa update-om oko novonastale situacije...uglavnom, nabavila sam joj sat preko njuskala isto casio nekakav rozi. Objasnila u vrticu, objasnila njoj i evo guramo...zapravo na pocetku je bilo malih "tehnickih" problema, stavila sam casopise u wc, zabavljam je dok voda tece ako joj se bas ne dolazi, objasnjavam zasto ne moze vise juhice koliko ona zeli...ide, sad je bolje. Jos uvijek je provjeravam je li piskila, koji put me pokusa prevaritiali checkiram ja nju na kraju. Neki dan je cak dosla sama u wc i sva ponosna rekla: Vidis kako sam se sama sjetila ic piskit kad je zazvonilo
malo me trta sad, jer u subotu i nedjelju pravimo dnevnik. Nadam se da ce barem nesto bit bolje nego od zadnjeg puta... U utorak smo narucene na urodinamiku i biofeedback u Heleni. Moram vidjet s njima sto kad dijete ima temperaturu? Naime, u petak je imala temperaturu 39 i ja sam jednostavno izignorirala taj dan kompletan rezim, kljukala sam je s tekucinom. Isto tako, nadam se da ce izdrzat do 11.30 punog mjehura premda imamo se dignut u 6 ujutro da bi stigli u Zg
, isti problemi visokog tlaka....pili smo terapiju 3 godine i nismo ništa napravili, sad probamo bez lijekova
12 stu 2012, 11:05
pa nismo imali problema u Heleni...uglavnom, curka je ispiskila sve
nije ostalo nista u mjehuru kad je gledala na UZV i odlucila nasa doktorica da je testno skinemo. Ona je bila odusevljena, odavno je toliko sretnu nisam vidjela 100 puta me pitala je li istina da ne mora vise vaditi krv i piti ruzne sirupe. E sad, malo sam s zadrskom to uzela da ne bi bilo poslije (ne da Bog) razocarenja, pa sam joj objasnila da ako ne bude piskila tete ce znat i ponovo cemo sve morat iznova. Test piskenja i pijenja je bio definitivno promasaj, tako da ga vise necemo raditi klasicno nego sa podsjecanjem. Samo da pripomenem da je zadnji put u subotu piskila u 17:35 te ujutro u 9:30 je ispiskila punih 500 ml
tako da smo odustali od toga jer bi tako stupanj refluksa mogao podivljat...Eto, iduci tjedan cu od straha napravit test urina (inace, svakih mjesec dana trebamo) samo da budem mirna..I da, dizem je u 3 ujutro jer mi ujutro ispiski vise od 150 ml. U 3 ujutro 100ml, a u 7 120 - 130 ml. eto mog iscrpnog izvjestaja, mozda nekom bude i pomagao...e da, sto se tempice tice pitala sam i sve je kako je gore u postu navedeno, davati piti ali cesce na wc...Hvala ellina
znaci i ti kao i mi...joj najveci mi je problem gdje izgubit vrijeme od 8-9 city ne radi
a nekako mi je bilo hladno za vani setat...inace, sad opet ako sve bude ok idemo za 6mjeseci na kompletne pretrage...uf ispisala sam ja roman
13 stu 2012, 10:43
, tome se djeca najviše raduju, pa u centar grada ili Arenu (kupimo poklon igračku+jedemo)
22 stu 2012, 15:18

...prof.C. nam je rekla da kontrolu kirurga preskocimo ovaj put